Brcklc Dün üsüttüm sanırım soğuk yoğurt yedim tüm gece boğaz burun akintisi ve vücut ağrısından mahfoldum 16 haftalık hamileyim ilacda alamam Dr gtsem serum düzeltirmi ne önerirsiniz
Hatceeem Brcklc Canım bi tane tülbent al uzunca katla üzerine limon kolonyası dök ön tarafa ama bayağı ıslak olacak.sonra karabiber dök ve boyununa sar 15 dakika beklet.İki gün sabah akşam yap.diğer üç gün günde tek sefer.Sonra bana dua edeceksin ☺️
ogrencianne35 Brcklc kendi kadın doğum uzmanınıza danışın hangi bitkileri tuketebileceginiz ile ilgili bu daha önemli. ama sıcak su sıcak süt iyi gelecektir 🌼💙
maggie Brcklc soğuk yoğurt yediğiniz için böyle olmamışsınızdır diye düşünüyorum ben 🙄 ıhlamur için ballı limonlu zencefil için
nurmavisi tekbirask156 tarçın gebelikte önermiyorlar ya kanama olmasını tetikliyormuş. Dikkatli tarif verelim arkadaşım daha ilk ayları sayılır 🤗
yesilesinti Brcklc sakın tarçın gebelikte sancı yapar bol bol c vitamini tüketin. Bide her yemekte soğan yemeğe calısın geçmiş olsun
Tugbaaelbr MehZey birde ıhlamur kaynatın ama fazla içmemek kaydıyla ve süt ile zencefil Allahın izniyle hemen toparlanirsiniz
tekbirask156 nurmavisi ilk aylarda mi acaba çünkü ben bu karışımdan iki üç kere içtim zaten bir tutam atılıyor
Astadavistabeybi Brcklc sütü ısıtıp ballı süt yapıp içiyorum ben böyle durumlarda çok geçmiş olsun canım 🙏🌸
Cerenay Brcklc süt iç canım ballı yada sade bende çok kötüydüm hiç bisey yiyemedim süt içtim iyi geldi ciğerimi yumuşak tutuyo
nurmavisi tekbirask156 aslında hamilelik boyunca pek tavsiye edilmez sancı filan da yapıyormuş 🙄 heralde miktarı az olduğu için fazla etkilenmemişsiniz ama her bünye farklı şimdi belki size 3 kaşıkta etki eder başkasına bir kaşıkta ya da tam tersi 🤷🏻♀️ Risk almaktansa uzak olmak hep daha iyidir 🙃