Selinbam Balkuzu01 ben 18. Haftadaym 3 günde 1 kilo almışım ama yeme şeklim artmadı bnce birden ödem ve kabızlık oldu snra yine bi günde vermişim
elisaninannesii 35+2 deyim İnan hiç kilo almadım başladığım kilodayim😁 ilk aylar bi 4 kilo vermiştim onu aldım sadece 😂
Xxz elisaninannesii bende o durumdayım 35 haftalık oldum. Millet 20-25 kilo aldığından bahsediyi hayretle dinliyorum ben almadım deyince onlarda bana hayret ediyor. Yapı meselasi tabi ama şanslı miyiz değil miyiz pek karar veremedim. :)) Biraz alsak keşke gucumu kuvvetimiz olur bebek bakmaya
elisaninannesii Xxz yanı her kontrole gittiğim de acaba aldım mi kesin almışımdır ümidiyle gidiyorum fakat yok ayni kilo hep 🤣
Busragozer Balkuzu01 Doktorum son haftalar da hızlı kilo alabilirsin demişti birazı bebeğine gitse birazı suyuna diye biz 36+1 olduk bugün 2 günde 280 gram aldı bebisimiz seninde öyle olabilir :)
elisaninannesii Busrairem evet çok aşırı mide bulantılarım vardı yemek filan asla yiyemiyordum, yediğimi de geri çıkartıyordum
Busragozer Balkuzu01 üzülecek bir durum değil ki bu zaten doğduktan sonra ödemleri gittiği için kilo veriyorlar
gbayindir 31+1 haftamdayım 12 kg aldım 🙈 ama hic bulantım kusmam olmadı hep yedim iştahlı biriyim zaten 58 kg ile hamile kaldım
Busrairem gbayindir benımde hıc mide bulantım olmadı genelde mode bulantısı olmayan cınsıyetı erkek derler doğrumu acaba🤔🙈eğer doğruysa doktorlar BiZim cınsıyetımızı yanlış söylüyor😂😂
Busrairem elisaninannesii kızdır dıye kendı kendıme tahmın etmıstım benımde kızlarda 6 ay boyunca mıdem bulandı ve fazla kılo almamıştım☺️
Balkuzu01 ecembugra53 doğru düzgün tıka basa yemek yiyen biri değilim neden bu kadar hızlı kilo aldım bilmiyorum🤕