Evet anneler artık bende hikayemi yazmak istedim. 39+5 de az miktarda nişanım gelmişti ve hafif ağrılarım vardı ama düzensizdi. Daha sonra 39+6 da gece 2.30 a kadar gün içide dahil gece 2.30 a kadar hafif ağrılarım vardı ve nişanımın devamı geldi gece 2.30 dan 4.30 a kadar biraz daha şiddetlendi ağrılarım 4.30 dan sonra çok ciddi ağrılar çekiyordum ve sıklığını kontrol ettiğimde önce 10 dk bir giriyordu saat 6.30 gibi 2 dk ye düştü sancılarımın dakikası bi duş aldım hemen daha sonra hastaneye gittik orda nöbetçi hemşire nst çekti sancılarım 120-125 arası çıkıyordu Doktoru bekledik 8.30 da doktorum geldi açıklık yok dedi. Saatlerdir ağrı çekiyorum hiç açıklığım nasıl olmaz dedim kendi kendime daha sonra doktor dedi ya suni sancı verelim yada sezeryan ol karar senin dedi kararı bana bıraktı bende kaç saat sancı çekmişim 1 cm bile açıklığım olmamış suni alıncada işe yarayacağı kesin değil dedim çok da ağrım vardı üstüne suni kaldıramam diye düşünerek sezeryan olmak istedim beni hemen sezeryan için hazırladılar ağrılarım olduğu için hiç bekletmediler damar yolu açıldı. Daha sonra ameliyat haneye alındım eşim ameliyat haneye kadar eşlik etti beni ordan sonrasını kabul etmediler benim içim bir buruk kaldı ama önemli değil dedim anestezi uzmanı geldi beni bir korku sardı çok korkuyorum dedim rahat ol dediler ağrın geçince haber ver dedi anestezi uzmanı ağrım geçti dedim sakın kımıldama başını öne eğ dedi dediğini yaptım iğne çooook az acıttı acıttı bile denemez ona zaten bir kaç saniyede vurdu iğneyi çok kısa bir zamanda uyuştum sondam takıldı birşey hissetmedim çıkartırken de bişey hissetmedim sonrasında zaten doktorum geldi ardından ameliyat başlamış haberim yok hemşire çok az kaldı bebeğin çıkmasına dedi ben şok nasıl ameliyat başladı mı dedim evet dedi sonraaa bir ıngaaaa sesi doktor yanağıma koyar koymaz sustu bebeğim sonrasında yanıma da koydular bir kaç fotoğraf çekti hemşire bizi o şekilde sonrasında yavrumu götürdüler tabiki beni bir heyecan bastı evladımı görünce tansiyonum yükselmiş bana bişey verdiler ben sonrasını hatırlamıyorum gözlerim açık ama baya baya kafa gitti :) kafam yerine geldiğinde dikişlerim de bitmişti daha sonrasında beni odama aldılar zangır zangır titriyordum hemşire bi ilaç yaptı titrememde geçti 4 saat sonra yada 5 saat sonra ilk yürüyüşüm yapıldı biraz zordu ama imkansız değildi hemşire 2 kere karnıma bastırdı o zaman acıdı işte ama sevgili anneler inanın ilk 2-3 gün zorlandım ben 2-3 gün ağrılar biraz fazla ameliyat oluyorsun sonuçta o kadar olur tabi doktor ağrı kesici yazmıştı zaten onları atıyordum hafifliyordu ağrılarım ama gülerken hapşırırken acıyordu dikiş yerlerim bugün 9. Günüm şuanda gülerken falanda çoook hafif ağrı oluyor bazen çoğu zaman oda olmuyor sezeryan bana göre tabiki herkesin hikayesi farklıdır tekrardan belirteyim abartıldığı kadar yokmuş arada sırada hafif ağrılar giriyor o kadar da olur ama inanın ilk 2-3 günden sonra hafifliyor 1. Haftadan sonra çok daha iyi oluyorsun en azından benim öyle oldu herkesin aynı olmaz sorularınız varsa hızlı cevaplayamasam bile bebişten fırsat buldukça cevaplarım güzel anneler benim hikayem bu şekildeydi darısı sizin başınıza Allah herkesin gönlündeki doğumu nasip etsin kendisine inşallah 😊🙏