Minikbirannee Kizlar merhaba ❤ geçen gün yine post atmistim 18 inci haftandayım mide bulantim ve ara ara karnimda agri oluyor diye sertlesmede var hala gecmedi cok korkuyorum bide ilcede oturuyoruz eşimin işinden dolayi normalde gittigim hastane 4 saat falan mesafede iznimiz olmadigindan dolayi ona gidemem zaten burdaki devlet hastanesi bir tane var ama 1 saat falan uzaklikta ama köylünün dedigine göre kötü bir hastaneymiş saglikocagi hastane birmiş hatta internetten randevu ya baktim hastane cikmiyor bile ama suan ondan baskasina gidemem gercekten kendimi kötü hissesiyorum saat bu saat oldu hala endişeliyim uyuyamiyorum😔 soruma gelecek olursam ben o hastaneye acilden girsem acaba en azindan kalbinin sesini duyabilirmiyim ne kadar kötü olursa olsun acilde öyle cihazlari varmidir nolur yardim edin 😔😔😔
Haliagaoglu Minikbirannee direkt kadın doğum hastanesi değilse acilde ultrason cihazı yoktur canım. Nöbetçi kadın doğum doktoruna yönlendirirler seni muhtemelen. Ben bir keresinde ambulansa kadın doğum hastanesinin acilinden giriş yapmıştım o zaman dinletmemişlerdi kalp atışını. Ama rica edersen belki dinletirler.
Bahartesi Minikbirannee Buraya yazarak endişenize endişe katlıyorsunuz. Acile gittiğinizde size gerekli müdahale yapılacaktır. Neden etrafı dinliyorsunuz o yok bu yok şu yok diye. En doğru kararı doktor verecektir.
Smctn Stres yapma mutlaka vardır ultrason ile bebeğin kalp atisini gösterirler bence git evde acabamı diyip kendinide bebiside uzme
Minikbirannee @Haliagaoglu kadin dogum bölümü yokmuş hatta zaten cogu bölüm yokmuş acilden giriş oluyomuş cogunlukla canim onlarda serum falan takip durum ciddiyse farkli hastaneye yönlendiriyorlarmiş napsam bilmiyorum
Minikbirannee @Smctn varmıdir cihaz acaba yoksa bile saglik ocaginda ebeyemi sorsam ama kaydim burda degil annemlerin orda hala buraya pek güvenmedigimden aldirmadim yinede bakarlarmi kaydim olmasa bile
Minikbirannee @Bahartesi doktor olup olmadığını yada ilgilenip ilgilenmiceklerini bilmiyorum acilde o cihaz varmidir diye sordum zaten farkindaysaniz çünkü köyün yolu zaten virajlı 1 saat sürecek hastane midem zaten kötü yol tutuyor bide gidip boş dönmekten korkuyorum
Hennademet Saglık ocaklarında bebeğin kalp atışını dinleten basit bir cihaz oluyor, bence o hastanede de vardır. Dilerseniz hava biraz daha açılınca gidin bir dinletin kalp atışını, inşallah bir sorun çıkmayacaktır 🤗
Minikbirannee @Hennademet tamm canım cok tesekurler eşim falan uyansinda gidecem ufakta olsa mutlaka vardir insallah bir cihaz 🙏❤❤