Zynbgvn Kızlar bi anda uykuda ishal sancısı geldi . Normal doğum belirtisi derlerdi. Dualarınızı bekliyorum inşallah sancılarımda peşinden başlar ..
Deletedmom379 Zynbgvn 39+2 yim her türlü dışkılamaya sahibim ne gelen var ne giden. Doktor doğum sancın çok belirgin olur hemen anlarsın dedi
Zynbgvn Deletedmom379 ay ne bileyim herkes diyor ya ishal belirti oluyor diye. Karnımda düştü dün baya. Dua edelim artık resmen oturdum acaba sancim var mi diye bekliyorum gecenin bu saatinde..
Kizimveoglumm Deletedmom379 😂😂😂😂 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bu satte ben güldüm sende gül emi 😇
Deletedmom379 Zynbgvn inşallah vardır da doğurursun bacım hava değişimi söz konusu bu aralar yeterince daraldık 😣
Hashasim2020 Yok canım ya günlerce ishaldim 39da 40 oldum gelen yok doktora da söyledim covid olabilirsin dedi bi de 😒 allahtan geçti 😒
Burcukaramertt Bende 39+2 yim az önce kanamam oldu henüz haber veremedim kimseye doğum mu bakıyor sizce
Dileksezer Burcukaramertt kanamanın doğum nişan olduğunu duymuştum. İnşallah hayırlısıyla doğum gerçekleşir . Bir avazda minnoş bebek geliverir 🤲🏻😍
uykuperest Benim 2. Hamileliğimde doğum başlangıcım ishalle oldu 3-4 saat sonra sancılarım başladı ve ishal devam etti sancımı evde çektim 5 dkda 1e düşünce hastaneye geçtim 5 cm açıklığım olmuştu lavman yapmadılar ishal olduğum için zaten içim temizlenmişti
Deletedmom379 Kizimveoglumm yaaaa çok teşekkür ederimmm. Ama öyle ne yapayım. Yani tuvaletime anlam yüklenecek kadar çaresiz kalmadım inşallah kalmam ya bende çok istiyorum. Sadece eşim dışarı çıkacağı zaman arkadaşlarıyla çıkma çıkma ben kesim doğuruyorum bu gün hissediyorum sancım var vs diyorum 😅ama hiç bir şeyim yok elhamdulillah shshse bu numarayı da bir iki kere daha yer sonra yemez gibi gözüküyor
uykuperest Zynbgvn geçen hafta salı akşamı yaptım 2. Doğumumu benim içinde hayal gibi bir doğumdu ilk doğumum çok zorlu geçmişti bu sefer hastaneye gitmemle 45 dk sonra doğumum oldu hala olayın şokundayım 😂
Burcukaramertt Zynbgvn insallah allah hepimizin yardımcısı olsun ederim tabikii❤️🙏🏻 Açılmam yok henüz çatı muaynesinden nefret ediyorum nts ye bağlıyım suan 😩