Gulbicil Kızlar 13 haftama girmek üzereyim 5 kilo aldım bu süreçte ☹ Tabi bebeğim herşeyden önemli öncelikle onun sağlığı ama kilo alımı canımı sıkıyor .. yanlız olmadığımı bilmek istiyorum 😊
elif0690 Gulbicil Kesinlkle yalnz değilsin..6.ayımn içindeyim..6.5kilo aldım bundan sonrada devam edeck sanırım..napalım sağlık olsun..
Gurseda Gulbicil yalniz degilsin canim 14 haftalik olacagim ve 7 kilo aldim beyaz ekmegi makarna pilavi kesmek lazim yoksa gidisat iyi degil🙈
Kbrsoy Ben 11. Haftamdayım 48 kiloda hamile kaldım henüz kilo almadım. 3 ayı doldurunca başlarsın almaya diyorlar. Kilo konusunda da çok takıntılıyım. Yarım kilo alıyım o gün yemeden içmeden kesilirdim. Bebeğim sağlıklı olsun da kilo önemli diyorum şimdi ama yine de kalorisi az şeyler tüketmeye özen gösteriyorum. Eşim de hem fitness antrenörü hem beslenme uzmanı herşeyi yağsız tuzsuz yer protein ağırlıklı beslenir o yüzden ben de fazla kilo alacağımı düşünmüyorum. Canımın çektiği yağlı kalorili herşeyden yiyorum ama tadımlık sadece. Siz de öyle yapın bence. Bebek zaten toplasan 4 kilo alıyor onun için sağlıklı şeyler yeseniz yeterli. Biz hamileyiz diye herşeyden yemek istiyoruz. Gözümüz doymuyor resmen 😂
uleErenTozkoparan Vuhuuu yanlız değilsin sıkma canını 30haftamdayım 10,5 kilo almışım inanılmaz 😱 doguma kadar yuvarlanırım artık
beatrice Ben de kilo takıntısı olanlardanım ne yazıkki 😄 51 ile hamile kaldım, 12.haftaya kadar hiç kilo almamıştım, şu an 14haftalığım 1.5kilo aldım 2 hafta içinde.. yağlı ve tatlılardan mümkün olduğunca uzak durmak en güzeli
Kbrsoy Gulbicil İnstagramda da gezinirken yemek videolarına denk geliyorum o an Can çekişiyorum işte 😂😂
Fulyag Gulbicil 10 haftada mide bulantımı bastırmak için ne kadar karbonhidrat varsa tükettim 3 kilo aldım hemen eski beslenme alışkanlığıma döndüm şimdi kontrollü gidiyorum herkes 18 20 haftadan sonra almaya başlıyor bu da beni korkuttu 😕