Öncelikle herkese merhaba 16 Ekim Cuma 38+5 sabah 12.00 da nişanım geldi ve o gün zaten doktor kontrolüm vardı. Saat 14.00 civarı doktora gittik nst de sancılarım düzenli çıkmadı ve 1 cm açılmam vardı doktorum eve gitmemi ve sancılarımı takip etmemi söyledi.
Saat 16.00 da sancılarımı düzene girmeye başladığını fark ettim bu esnada sancılarımı hiç bir şekilde yatarak karşılaşmadım önce hafif yürüyüşlere başlayıp sancılarımın artması ile merdiven çıkmaya başladım sancılarım artmaya devam ederken suquat hareket ile karşılamaya başladım bunlar dışında ılık duş aldım 4 kez duşta yaklaşık 20 30 dakika arası durdum akşam saat 22.30 da sancı aralıklarımın 8 dakikaya indi hastane evimize yakın olduğu için sancımın 5 dakikaya inmesini bekledim ve saat 23.00 civarı hastaneye geldiğimizde sancı aralıklarım 5 dakika açılmam 8 cm olmuştu. Saat 23.50 civarı doğumhaneye alındım suni sancıdan çok korkuyordum ve ısrarla bunu doktorumuda belirtmiştim ama ıkınma hissim gelmediği için ve açılmam istenilen seviyeye ulaştığı için suni sancı vermek zorunda kaldılar suni sancıdan korkan ve çekinen arkadaşlar herkesin acı eşiği farklıdır ama normal doğum sancısından farkı var mı bilemedim açıkçası o yüzden kendinize güvenin ve korkmayın😊. 23.50 de girdiğim doğumhaneden 00.43 te oğlumla kucağımda çıktım ve iyi ki normal doğum yapmışım. Kendinize inanın ve güçlü olduğunuzun farkına varın mucizenizi kucağınıza alınca çektiğiniz acı tamamen son buluyor herkese hayırlı doğumlar diliyorum 🥰🙏