Elif-4 kizlar bebegim 2900 kg ve boyu 47 cm sizce normal mi? ilk bebegim 3.500 boyuda 53 cm di bu biraz gelismemis sanki son haftalarimdayim napabilirimm
1PrensAnnesi Elif-4 bolca muz kaşar yulaf tüketirsen çok güzel kilo alır son haftalar zaten banada biraz zayıf geldi
zeyzey95 Elif-4 benimki 35+1 de 2735 47 cmdi yarın 37+3 olucaz kontrol var bakalım kaç oldu merak ediyorum bende
Zerrin3yanteri Pazartesi kontrolüm vardı 37+5’tik. 3400 dedi. Biraz iri dedi. Normal doğumu etkiler diye endişeleniyorum ben de.
busravolkan Zerrin3yanteri Bana da aynı şeyi söylediler, 36+5’te 3500 civarı dedi. Özel hastaneye gidiyordum bıraktım, devlet hastanelerinde mecbur kalmayınca sezaryen yaptırmıyor olmalarına güveniyorum 😬
Zerrin3yanteri busravolkan ben de devletten korkuyorum yeterli ilgiyi göstermiyorlar diye duyuyorum hep.
busravolkan Zerrin3yanteri Pandemi süreciyle beraber devlet hastanelerine resmen format atıldı diyorlar bana da. En önemlisi özel oda hizmeti bile sağlıyorlarmış
Elif-4 busravolkan gercektenmi ? ya bende ozel hastanede dogum yapmaktan vazgectim en ufak risk te direk sezeryana aliyorlar sorumluluk almiyorlar ilk dogumum nornal sezeryan olmak istemem
Serpil34 Valla kızlar bende kilosu az diye üzülüyordum ama zayıf bebekler doğduktan sonra tombik oluyormuş daha iyi gelişiyormuş kilolu bebek olması çok önemli değilmiş doktorum öyle söyledi