Tahinpekmezceviz Kızlar 11 haftalık hamileyim. Dün ikili taramamız vardı. Doktora cinsiyet tahminini sordum. Ufak bi çıkıntı gördüm sanki ama daha erken, haftaya tekrar bakarız dedi. Yanılma payı nedir sizce? Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?
1PrensAnnesi Tahinpekmezceviz ilk bebeğimde 10 ikincide 12 haftada erkek dedi benziyo bile demedi çok net söyledi öyle çıktı
Burculicee Tahinpekmezceviz henüz erken o çıkıntı kızada dönebilir erkek de olabilir çünkü daha yeni cinsiyet oluşumu başlıyor
Tugcem50 Bizde de cıkıntı görüyorum gibi dedi 12.haftada sonrada 15 de erkek dedi ama benim icime ilk günden erkek dogmustu hayırlısıyla kucagımıza alırız insallah
Tahinpekmezceviz Tugcem50 aminn inşallahh. Benim de içime en başından beri erkek diye doğuyor merak içerisindeyim o yüzden 🥰
Tahinpekmezceviz 1PrensAnnesi 1PrensAnnesi genelde erkek dendiğinde değişme ihtimali çok düşük oluyo diyolar.
1PrensAnnesi Tahinpekmezceviz aynen öyle erkekte net bacak arası dolu görünmüş olabiliyo ama kordon arkasında kalınca ihtimalli oluyo muhtemelen sizinki kordon arkasında net göremedi o yüzden benzetti sadece🙂