minik0507 Merhaba 34+2 gun olduk oglumla 🙏 cati muaynesinden kisa sure sonra dogum basliyo diyorlar dogrumu ? Sizler catidan ne kadar sure sonra dogum yaptiniz ?
Seyma-Liva minik0507 kesin öyle bir şey yok benm 36+1 de yapıldı çatı muayenesi şu an 37+3 üm herhangi birşey yok doğmum haftaya olacak inş🙏🏻
Mine96 minik0507 herkesin söylediğine takılma canım çatı muayenesi doğum başlatsaydı suni sancı diye bişeye ihtiyaç kalmazdı
Havvamurat Mine96 kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de çok etkili oldu birçok arkadaşımda da etkili oldu çatı muayenesi
12mers minik0507 bizde doğru idi perşembe oldum cts doğum başladı hatta cts açılma varmı diye baktı ve bütün suyum boşaldı
Mine96 minik0507 40+2 yim şu an hiç bi etkisi olmuyor merak etme bana da çok söylediler ama dinlemedim sadece doktor 2 parmağıyla vajina girişini kontrol ediyor sadece çok kasma o yüzden
Polencim minik0507 ben 37+6 dayım şuan perşembe günü çatı muaynem var nolcak bilmiyorum ilk gebelik heyecan içindeyim 👀 bende tetiklediğini duydum bu nedenle 37-38 haftalarda muayne ediyorum dedi drum
1PrensAnnesi minik0507 çatıyı 32-34-35-36-37 de yaptırdım üstelik 3 cm açıklık ve su sızıntım vardı doğum olmadı 39+1de sezaryenle doğurdum:) ben inanmıyorum doğum tetiklediğine
Hackgz minik0507 kesinlikle öyle bişey yol 37 da oldum 39+3 üm geleceği zamana bebiiş karar veriyor 🤷🏻♀️
Anason23 minik0507 benim 30. Haftada falan oldu hemde 2 sefer 40 haftalığım hala gelmedi bebeği canım 👼🏼
Nrgl_cntrk minik0507 bugün ikinci kez çatı muayenesi oldum bakalım bir sonraki kontrolden önce mi doğacak sonra mı😁 Ama muayeneden sonra vajina belim karnım ağrımaya başladı hayırlısı artık 🤲🏻
a_s_a_f minik0507 34 haftamda yapıldı 1 cm açıklık var dedi bir hafta on güne doğurursun dedi hala tık yok 36+1’iz 😅