aseloykununannesi Merhaba güzel anneler benim ilk gebeliğim ve 33.5 haftalığım bimin bezini kullanmak istiyoru etrafımda çoğu neyi kullanırsan ona alışır diyolar siz ne düşünüyorsunuz?
Deletedmom379 aseloykununannesi ben BİM’i bilmiyorum ama sleepy aldım 420 adet. Fiyat olarak çok uyguna geldi. Bir de bim de fiyatları diğer firmalarla aynı hale getirmiş şaşırdım açıkcası
Babyy1S aseloykununannesi bazi bebekler pahallisi da pisik yapiyor ucuzuda yeni dogan bezi bulmam sknti oluyor arabayla kışin market market gezip ugrasmamak icin evimin yaninda sadece bim de yeni dogan bebek bezi var bez problemi de olmuyor orda diye ordan aldım ilk onu denicez olmazsa market market yeni dogan bezi aricaz kullananlar memnunmus denemek gerekir
Buyrenk Kullanabilirsiniz benim bi arkadaşımın bebeğine sadece bimin bezi iyi geliyordu diğer hepsi pişik yapmıştı
Hilalkrmzkn Sleepyde iyi diyorlar hem ekonomik bende ilk kez kullanıcam bebeğim doğunca sleepy deneyeceğim
Deletedmom379 Hilalkrmzkn henüz doğurmadım… ama çok araştırdım. Çok post açtım görüştüm ve tam ihtiyacın bu olduğunu anladım. Hatta sitelerde alan insanları instagramda bulup sordum yetiyor hatta alıyorsun bir daha dediler. O sebeple parça parça almaktansa 420 adet bezi 80 liraya almış bulundum
Hilalkrmzkn Deletedmom379 bende etrafımdan çok bilgi aldım da bana da ilk etapta 60 adet almamı söylediler sonraki ay büyüyormuş çünkü 2 numara kullanıcaksın muhtemelen dediler ve bende az almayı tercih ettim kalmasındansa yetmediğinde parça parça almak dsha iyi olur diye düşündüm :)
Deletedmom379 Hilalkrmzkn bende 80 e yakın 1 numara var 420 adet. 2. 2 büyük gelmez gelirse de zaten alttan cırt cırt yapıp kat kat giydiriyorum Çünkü kış bebesi 🤓
Hilalkrmzkn Deletedmom379 Deletedmom379 hayırla kucağımıza alalım da inşaallah bunlar teferruat 🥰☺️☺️
Deletedmom379 Elif-4 aslaaaa vermem çoğu şeylerim böyle bedava gibidir benim [url=https://hizliresim.com/stuLvl][img]https://i.hizliresim.com/stuLvl.jpg[/img][/url] arka odamızda market mevcut 😂
Deletedmom379 Elif-4 topludan ziyade ben takıntılıyım bu konuda istediğim şeyi istediğim fiyata almalıyım yoksa 🤙🏼 Almam.