CaMerxas Kızlar gazım cıkmıyo ne yapmamı önerır siniz artı oğlum sutümü almıyo şırınğayla besledık😥😥😥
Deletedmom379 CaMerxas kayısı suyu ayaklarını sıcak tut beline masaj çok üzüldüm atlatacaksın ama gözün Aydın bu arada
Mervelsmet CaMerxas bugün sezeryan oldum ben ameliyattan 2 3 saat sonra çıkardım fakat yürümek zor çok nasıl asicam bunu
Bittercikolataa Canım hic bilgim yok üstte kalsin diye yazıyorum sadece üzüm pekmezi yogurt ve kuru incirin sütü arttirdigini biliyorum bol bol su ve dinlenme de en onemli yol Allah yardimciniz olsun Anali babali büyüsün insaAllah gözünüz aydin🥰
Slnytzts Önce kendi kendine moral ver geçecek bunlar normal olağan şeyler mutlu olmaya bak kayısı hoşafı iç ama ılık suyu çok iç sütün içinde kuru dut 🙏🏻🥰 geçmiş olsun
Gunsss Bol bol yürü benim gazımda geç çıktı 14:30 da ameliyat bitti Gazım gece 2 gibi falan çıktı. Ama ben sürekli yürüdüm yürüdükçe açıldım ağrı. Azaldı ve Gazım çıktı azda olsa
Mervelsmet CaMerxas bir şey yemedim canım özel olarak ama çok rahat çıkarttım ilk günü büyük tuvaleti bile yaptım canım.
CaMerxas Hashasim2020 ıyı geldı onlar şükür ama emme konusunda hala porblem yaşıyorux artı komposto oglumda gaz yaptı şuna o aglıyo şükür rabıme hem guzel hem zormuş bi gr uyumadım daha ve saabh 6 şuan
Hashasim2020 CaMerxas Allah yardımcın olsun canım gazını çıkardın dimi? ben de uyuyamıyorum 40.0 oldum gelen giden yok sancı yok haftaya yatış verdi 🥺
Ezgicann CaMerxas bol bol hosaf ıc canım strese de girme psikolojik olarak kendını etkileme ıkıncı gebelıgım bebegım emmıuor dıye de uzulme eve gecın bakalım belki orda yavas yavas alır almıyorsa da mama alır lutfen kendini uzme
Burculicee CaMerxas kayısı kompostosu seni rahatlatır birde bebişi sol göğsünden emzir hemen almıyor diye pes etme göğüs ucunu ağzına değdir biraz sıkabilirsin süt gelince ağzına soldan emer