Beyza_yzk Nursenasya Canım ben geçirdim ama 22. Haftadaydım o zaman bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum yediklerine içtiklerine dikkat et çabuk toparlarsın inşallah geçmiş olsun
Karadenizli Nursenasya nasıl öğrendiniz hastanemi istedi testi acaba gwçmiş olsn bu arada bende oraya gidiyrm da doğm öncesi test felan nasıl oluyor ne ücret istyolrlar dqha sormadım
Nursenasya Mengihilal evet yaa ama gece olunca evham yapiyorum esenler medipole gidiyorum normalde aksi durum okursa diye actim basligi
Mengihilal Hiç evham yapma telaşlanmada. Belirtiler neler korona için. Benim kuzenim pozitifti 4. Gün negatif çıktı ertesi gün doğum yaptı Allah fırsat veriyor inşallah
Nursenasya Karadenizli canim ben esenler medipole gidiyorum grip oldum ablamda 4 gun once pozitifti o yuzden bende yaptirdim sonucu bu sekilde ogrendim
Sweetbabymom Merhaba ogrendınızmı acaba hastanenın kabul edıp etmediğini benımde erken dogum rıskım var korona olma ihtimalim var esımın ıs arkadaşında cıktı korkuyorum medipol mega ya gıdıyorm