AlmiraEsra Arkadaşlar beyin hastalığım yüzünden mecburi Sezeryan olacağım. avcılar yada beylikdüzünde önerebileceğiniz gerçekten memnun kaldığınız ya da duyduğunuz dr önerir misiniz?
Esmanur_97 AlmiraEsra beylikdüzü medilife da üç arkadaşım doğum yaptı doktor selda hanımda çok memnun kalmışlardı ☺️ Ben gitmek istedim ama randevuları full doluydu yine de bi bak istersen😊
Kizimveoglumm AlmiraEsra reyap hastanesi nereida hanım çok memnunum güler yüzlü hoş bir bayan geçmiş olsun rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin 😇
ikizannesi2985 AlmiraEsra esenyurt reyap hastanesi mehmet alicik👍 Çok pozitif, herşeyinizle detaylı ilgilenen, whatsapp tan her an ulaşabileceğiniz sağlam bi doktordur👍 Zaten orda en yoğun da mehmet hocadır👍
Mengihilal İlk iki doğumumu mehtap derelioğlu ile yaptım. Şimdi Petek Balkanlıya gidiyorum her ikiside çok iyi doktorlar Petek hanım profesör zaten. İkiside beylikdüzünde
Blackk34 Mengihilal Merhaba Petek hanımdan memnun kaldınız mı hakkında çok olumsuz yorum okudum ve çok kararsız kaldım. Bir de Mehtap hanımdan memnun değil miydiniz? Ben de şu an 8+0da Beylikdüzü’nde iyi bir doktor arayışındayım ve gerçekten kafam çok karıştı.
Didemhalil Canım ben Florya Hastanesi’ne gidiyorum seçil Öztürk ilgili bir doktor ama doğum konusunu bilmiyorum internette yorumları çok iyi ama yaşamak lazım tabii
Ezgim Avcilar medicana yavuz aydin cnm doktorum ben memnunum kendisinden bi yakinim uc doğumunuda onda yaptigi icin tercih ettim bende memnun kaldim 2 kasimada gun aldim sezeryan icin gebeligimin basindan beri kendisine gidiyorum zaten basta soguk gobi gelebilir ama yani sen sormadan herseyi söyler anlatir muayne ucreti 215 sezeryab 3500 tl tabi araliktan sonra ne olur bilemem
AlmiraEsra Ezgim 37.haftam bu zamana kadar Yavuz beye gittim bende dr çok memnunum dediğin gibi soguk falan ama işinde iyi. Cuma gününe Sezeryan günü verdi. Daha önceden yatış birimi ile görüşmüştüm 3bin demişlerdi polis indirimi ile. Son 2 haftadır en az 4 kez müdüre Derya hanım ile görüşmek istedik masasında yoktu. Aradılar numara bıraksın dedi dönüş yapmadı yine ben aradım hastaneyi sonuçta 2 gün sonra doğumum var. Hanımefendiye zorla ulaştığım yetmiyor gibi ister gel ister gelme mecbursun tavrı ile zam geldiğini 4 bin olduğunu söyledi kapattık. Ben raporlu hastayım devlet zaten yarısını karşılıyor ona rağmen Rica ettim son dk fiyat artışı olmasın 3 bin demiştiniz diye geridönüş bile yapmaya tenezzül etmedi. Sırf ona inat Yavuz beyden vazgeçtim. Başka hastane araştırıyorum. Böyle küstah umursamaz hastaneye para kazandırmak istemiyorum. Ki parasında olsam Yavuz bey e o kadar muayene ücreti ödemezdim 9 aydır
Ezgim AlmiraEsra ben fiyat sorduğumda derya hnmla gorusun dedi daha sonrada kendisi 3500 dedi doğumun Kasım’da artis olmaz dedi ama bakin işkillendim simdi bi goruseyim tekrar bende
Gul32 Yakınlarda Esenyurt Reyap Hastanesi Mehmet Alicik var. Tavsiye üzerine gittim, memnunum. Doğuma az kaldı
Gul32 AlmiraEsra Sordum, tek gebelik için normal 3100, sezeryan 3500. Mesai dışı doğum olursa nöbetçi hekim var ekstra ücret almiyor, kendi doktorunuzu isterseniz bu fiyatlara +500 TL ekleniyor. İkiz gebelik ise bu fiyatlara+500 daha ekleniyor.
AlmiraEsra Medilife Beylikdüzü hastanesinde Burcu hanım İle görüştüm bugün içime sindi yarın sezeryan ameliyatım var yine deneyimlerimi sizle paylaşırım
gizembickici Blackk34 beylikduzu kolan hastanesi dr günay gündüzü oneririm bi arastirin isterseniz memnun olmayan gormedim henuz 😊
Mengihilal Blackk34 mesala size tavsiye edilen günay hanımın oo acil sezeryan hemen işlemleri başlatın dediği hastayı (eltim olur kendisi) mehtap hanım gayet sakin ve kolay şekilde doğurttu. Doktorlar arasında uçurumlar olabiliyor maalesef