Bgmky 28+6 da gittiğimde bebeğin baş ölçümü 33 hafta çıktı. 2 haftalık fark normal deniliyor ama bu 4 hafta. Normalmidir acaba?
Edizinannesii Bgmky benimde 3 hafta hem kilo hem baş çevresi önde doktor genetik dedi sağlıkla ilgili sıkıntısı yok dedi
Synr Bende de 3 hafta çıkmıştı haftalar geçtikçe yakalıyor normale dönüyor doktor sorun yok dediyse kafana takma☺️
Bgmky Synr ayy çok sağolun valla rahatladım. Hayır doktorumuz sorun yok dedi. Ama diğer ölçümlerimizde mesela uyluk kemiği karın bölgesi kilosu boyu hep ileri çıktı heralde o yüzden sorun görmedi heralde doktor
Karadenizli Banada büyük dedi genetik dedi korkma dedi ama içime kurt düştü iyice sanki doğum yapınca anormal bi durum olcak gbi 34 haftamızdayız bu zamana kadr zerre sorun olmadı şimdi oturup ağlayasm geliyo
Bgmky Karadenizli bana genetik falan filan bişey demedi çok iyi ölçümleri dedi ama ben evham yaptım işte
Hozdemir Çok fazla takıyorsun detaylı baktır veya başka bir doktora daha danış canım içini ferah tut Allah’ın izni ile sağlıklı doğsun inşallah