Ve evet bir gun bende dogum hikayemi anlatacakmiyim diye cok merak ediyordum ve dogum hikayelerini okuyunca sancilarim hafif hafif basladi ve burda forum actim gercek sancimi yalanci sancimi diye ve saat 16.00 da baslayan sancilarimi gece 3 te hastanaye gittim ve tabi sancilarimla birlikte hafif hafif kanamam da oluyordu ve hastaneye gidince dogumumun yaklastigini ama acilmamamin olmadigini soylediler ama yinede yatisimi yaptilar sancilarimin cok olmasina raģmen hic acilmam olmuyordu yaklasik hastanede iki gun sanci cektim ama acilmam olmuyordu ve bana igne verdiler serum verdiler artik dayanamiyordum sancilar o kadar siddetliydiki kaldıramıyordum artik am allaha sukurler olsun bir anda yavrum dunya ya geldi ve inanki cektigik butun acıları yavrumu kucagima alınca bitti biraz uzun oldu kusura bakmayin ama sevicimi sizinle paylasmak istedim oģluşum suan yanimda misil misil uyuyor ve bu gun dort gundur dogum yaptim sormak istedginiz herseyi sorabilirsiniz insallah allah hepinize hayirli dogumlar nasip eder