Havin-11 35 haftalık hamileyim son bir kaç gündür vajinamın üst kısmında o bizim çatı dediğimiz yerde çok şiddetli ağrım oluyor özellikle ayağı kalkınca sanki bıçak saplanıyor. Böyle bir şikayeti olan var mı normal bir durum mu 😔
hulya1406 Havin-11 bende var 2 3 haftadır.Gündüz iyi özellikle gece yattığımda soldan sağa dönemiyorum.Çok acıyor birazda yürürken acı oluyor.35+2 yiz.Doktoruma sordum başı aşağıda olduğu İçin baskıdan dolayı oluyor normal dedi.Sabrediyoruz.Bakalım ne zaman gelecek 🙏☺️
buseyusuf27 Havin-11 normal cnm bnde 35 ım doktor baskıdan dolayı dedı bebek doguma hazrlıyormus kendını bnde ne kalkabılyorm ne yatabılyorm nede sag sol donebılyorm 🙄 delı gbı cnm acıyor
Havin-11 Evet bende de ayakta kalınca ve geceleri çok ağrı oluyor geçen hafta kontrolüm vardı fakat böyle bir şikayetim yoktu ama bu hafta 3 gündür beni mahvediyor 😔 umarım çok acı çekmeden sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Hasbihal_42 Havin-11 ayni problem bende 1 2 aydir var nerdeyse son zamanlarda daha cok oluyo neyse az kaldi Allahin izniyle 2 bucuk hafta sonra ikinci ogluma kavusuyorum 😍
Thsjdn Havin-11 benn benimde oluyo bugun doktra gittim nst cikmadi sancm normal dedi ama doktr olblr bu haftalrda dedi 35+6 yim bnde 3 .4 gundr bndede var hem karnimda hmde dedgn yerlermde