Halime2020- 18 ve 29.haftalar da cinsiyet için gittik erkek diye söyledi doktor gayet emin bir şekilde daha sonradan değişen oluyor mu ?
caglanurr Halime2020- bana erkek demişti şimdi kız diyorlar doğuracağım hemde iki doktor erkek demişti
Mervetekmn Halime2020- yok değişmez bende 23.haftada ögrendım erkek suan 28+5 hala erkek yanı erkek degısmez net bellı edıyomus
Ipek0z Erkek değişmiyor genelde. Bende de doktor 15te erkeğe benziyor dedi bugün öğrendim kesin erkek
1maviyol ecembugra53 😂😂biz de gördük bayaa belirgin bi şekilde hatta doktor bir pipi görüyorum falan dedi komediydi 😂
ZeynepYavuzFeyza Ya bende en son detaylı da doktorum erkek dedi pipisini de gösterdi hatta ama hala içimde bi umut kız olacak diye değişir mibende çok merak ediyorum ama hayırlısı bakalım
Mervetekmn ZeynepYavuzFeyza 23.hafta detaylıya gırene kadar kıZ dedıler ama detaylıda 23haftada ögrendık erkek gördük net 28+5hala erkek 😂
63_emine_arslan_63 benimkinde dr. 13. haftada erkek demisti emin bir şekilde 16.hafta da hayir kesinlikle kiz dedi şu an 33. haftadayim kesin kiz
Halime2020- Bi arkadaşa doğuma kadar kız denilmis isimlk vs hazırlatmış doğunca bakıyor ki erkek kafama takıldı benimde Bu arada 37.hafta daym