Secilygt Kızlar nasıl gidiyor 31.hafta ben artık bel ve sırt ağrısından uyku falan kalmadı .Hastane çantalrını falan artık hazırlamaya başladım çok stresliyim 🥺
hecevezni20 Secilygt Belime ağrı sağdan vurmuştu öyle ki bazen aksamama sebep oluyordu yürürken ama su tüketimini arttırınca bel ağrımda aşırı derecede azalma oldu. Benim de midemde sorun oluyor yanma ve batma hissediyorum özellikle de yatınca oluyor. Hafta aldıkça heyecan da artıyor ☺️
Ozlm4452 Secilygt bende de bel ağrısı çok oluyor ayrıca sağa sola yatıyoruz ya sanki etlerim çürüyor gibi hissediyorum sırt üstü yüz üstü uyumayı özledim ☹️sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah tabi
Mrvteacher Secilygt artık ağırlıktan uyku muyku kalmadı gece yatarken nefes darlığı yaşıyorum ve tuvalete çok sık gidiyorum 2 gündür de mide yanması başladı sonumuz hayrolsun 🤷♀️🤷♀️
K_bra13 Secilygt Canım bende bugün 31 oldum ve dünden beri karin agrisi bel agrisi çekiyorum… normaldir inşallah çünkü daha ne temizlik nede çanta hazırladım 🤦♀️
Secilygt hecevezni20 Çok su içiyordum bu ara nedense hiç içesim gelmiyor zorla içiyorum.Ağırlığımda yok aslında hiperaktifim ama ne bileyim ağrıdan duramıyorum bu ara 🥺sağlıkla bi doğaraydık🙏🏻
hecevezni20 Secilygt Suyunuzu ihmal etmeyin,ben su azlığı problemiyle karşı karşıya kaldım, yaşamanızı istemem, su konusunda eski düzeninize dönün hem bel ağrınızda hafifler belki bende olduğu gibi
Myminik Bende kasılmalar fazlasıyla oluyo. Magnezyumda kullanıyorum. Doktor hiç bişiy söylemiyo,erken doğum olur diye korkuyorum
Secilygt Ozlm4452 Sorma gerçi ben artık uyumayı bıraktım zaten 🙄😂kendimi uykusuzluğa alıştırayım bari 🙏🏻
Secilygt Mrvteacher canım ben onu arastırdım 30. Haftadan sonra bu tür mide yanmadı vs. Olabiliyormus 🥺
Secilygt K_bra13 Normal heralde ben oo bıraksalar evi kaldırcam oğluşumun kıyafetlerinide yıkadım ütüledim 😂
Cerence Ben de şuan 31+5im dün vajinadan baskı ve yanma şikayeti ile acile gittim ve vajinal yumuşaklık var dedi doktor bebek erken gelebilir diye söyledi biraz morelim bozuldu tedirginim
Seymanur33 Kızlar kıyafetleri yıkayıp ütülediniz mi? Hastane çantası ne alemde bide doğum temizliği yaptınız mı?
Secilygt Seymanur33 Canım doğum temizliğini kasımın ortaları gibi yaptırcam ben ama kıyafetleri yıkadım ütüledim keselere koydum 🙏🏻