Eslina175 Bnim de bu 3. Gebelik bir kızım bir oğlum var çok şükür hamileliğin ilk aylarda ayaklarımda aşırı soğukluk buz gibi olurdu cin takvimi hep erkek çıktı ve 13 14 haftalıkken hissediyordum ama doktor erken diyordu barsak falandır ama hiç barsak hareketine benzemiyordu emindim bebeğim diye ikili teste erkek dedi sonra detaylıda 40 dk baktı kalka bilirsin dedi Bn de tekrar cinsiyeti sordum emin olmak için görmediğini söyledi tekrar muame etti göstermiyor dedi bi iki dürtü gördüm kız dedi ama nedense güvenemedim 40 dk baktı görmedi de iki saniyede görmedim dedi sonra iki saniyede gördü güvensizlik oldu sonra başka doktorlara gitim aynı hastane ama şansıma hep asistan a denk geldim onlarda göremedim bir tanesi hiç unutmuyorum yarmam kalkmam br oldu göstermiyor dedi şimdi 31 de gitim gene asistan a denk geldim artık acayıp canım sıkıldı oda görmedim dedi 32 hafta oldum br iki hafta sonra Zeynep kamile gideceğim hastane değiştirecem artık cinsiyet öğrenmesem de olur 8 hafta sonra bebeğime kavuşacağım inşallah 😂😂😂😂