Kızlar hepinize selamlaar :) Ben 11 hafta 1 günlük hamileyim ve hamileliğimin 6.haftasından beri bu baş belası bulantılar ile uğraşıyorum. İlk zamanlar da günde en az 15 kez kusup, ne sıvı alabiliyor ne de beslenebiliyordum. İki günde bir serum almalar, tahlillerimin kötü çıkması ardından doktorumun önerisi ile prilam kullandım. Gün içinde en az 2 tane içiyordum ama yine de bulantılarım devam etti. Doktorum da bu sefer zofer verdi. Haftalardır zofer kullanıyorum ve günde bir defa falan içiyorum ama bazen iki defa içtiğim de oluyor. Doktorum yakın zamanda zoferi bırakacağımızı söyledi ama prilamı doğuma kadar bile kullanabilirmişim. Forumda bie kaç kişinin yazdığını gördüm, prilam gün içinde değil de gece yatmadan 2 tane içildiğinde fayda ediyormuş. Hamile olan bir arkadaşım da öyle yapıyormuş iyi geliyormuş. Zofer prilama kıyasla daha zararlı ve pahalı olduğu için bırakmak istiyorum ama prilam iyi gelmeyecek ve yine eskisi gibi olacağım diye ödüm kopuyor. Sizce ne yapmalıyım kararsız kaldım, Allah’ını seven yardım etsin😂