Esmakrcn Melos580 bende senın gıbıydım ve bugün sabah kanamam oldu ve öğlen 3 kasık kusma ve mıgren başladı sancıdan hastaneye Gıttm ığne vurdum ama ılk defa göğüste ağrım yok ilk defa hayatımda göğsüm ağrımadı meden acaba
afrasil Melos580 soğan suyu iç ve regl söktüren masaj var youtubedr onu yap canm ama gebelik olmadığından eminsen
Melos580 Esmakrcn sadece belim ağrıyı baskada belirti yok tamm gecikmem olurdu ama 3 4 gün olurdu 10 gün olunca gittim kan verdim 0.16 çıktı negatif dedi
Minaliy Benimde 12 gün geçti idrar testim negatif bu akşam soğan suyuna başladım uygulayıp faydasoını gören varmı
Purpura26 Melos580 Benim de 7 gün gecikti evde test negatif yarın gidip kan vericem. Soğan suyu söktürüyormuş istersen şimdiden yap iç canım
Rbkny Melos580 aynı sorum bendede var maalesef 4ekimde olmam gerekiyordu ama olmadım bence bekle doktorum bana bekle demişti en son ilişki zamanın ne zaman felan dedi yakın tarihti doktorumda varsa bilene belki yumurtlama gününden sonra Bi ihtimal oluşmuş olabilir demişti söktürücü dahi kullanmıyorum beklemek en iyisi demişti doktorum eger Bi doktorun varsa direk konus en son ilişki zamanınıda belirt cunku yumurtlama dışındada Bi ihtimal gebelik söz konusu olurmuş hakkında hayırlısı olsun🙏🏻
EsilaErtugrul Valla kızlar benimde 6 gün geçti adetim ama test negatif gidip kan vermek istemiyorum yaa olsaydı çıkardı heralde, geçen ay kimyasal geçirdim heralde o yüzden düzeni şaştı adetimin öyle düşünüyorum