isilay 20+6 haftalık olduk fakat ben hergün bir şişe meyveli soda içiyorum sizce meyveli soda zararlı mı? Siz tüketiyormusunuz
yigitalpinannesi40 isilay Sadesi magnezyum açısından daha yararlı hem mide yanmasına da iyi geliyor meyveli çok nadir tüketiyorum ama mutlaka sade soda içiyorum hergün
turansmom1 isilay soda bildigim kadarıyla zararlı içinde asit var ama sade maden suyu günde iki tane tüketebilirsin bebek içinde faydalı ama soda değil sade maden suyu☺
Ebru9120 isilay meyveli soda şekerli olduğu için pek faydası olmaz. Günde bir şişe sade soda mutlaka için magnezyum açısından. Kramplara iyi geliyor ilerde mide yanması sindirim için de faydalı
Ozdmrkbraa isilay tabi ki de zararlı çünkü içerinde koruyucu ve glikoz var içmek istiyorsanız sade maden suyu şeklinde tüketebilirsiniz yani meyveli soda olması onu masumlaştırmıyor
Gul32 Meyvelilerde şeker oranı yüksek oluyor maalesef. Sade icemiyorsaniz içine az biraz limon sıkarak deneyin 🌸
babysevgi isilay soda değil de maden suyu içmelisiniz😬meyveli önerilmyor içmesi güzel zevkli ama tüketmeseniz daha iyi
isilay kerimannesi ben sormadım birdahaki kontrolümüzde sorarım 😊mide yanmam çok fazla dayanamıyorum 🥺
Zuvalll isilay benim doktorum sade olmak şartı ile istediğin kadar iç dedi ama meyveli yasaktı canım bende sadenin içine limon sıkıp içtim tansiyonumu dengeledi ve mideme çok iyi geldi.
Nuray23 Ben hamile oldugumu ogrendigim gun ilk soylediklerinden biride meyveli maden suyu icme demesi olmustu..