kurabiyemibeklerken Kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor? 4+5teyim yarın ilk muaynem var çok heyecanlıyım? Acaba kese görünecekmi 😞
Oykuaygun kurabiyemibeklerken benimkini 5 haftalıkken vajinal ultrason ile gördü kalp atışı da 7 haftada duyuldu 🌼
Ozdmrkbraa kurabiyemibeklerken 5 haftalıkken keseyi gördük 7 haftalıkken kalp atışını duyduk ama vajinal ultrasonla duyduk keseyi de aynı şekilde vajinal ultrasonla gördük doktorum karından bakıp acaba mı ki demeyelim dedi biraz kilom da olduğu için doktoruma da güvendiğim için rahatlıkla baktırdım şu an çok şükür 29+6 dayız 🥰
Ozdmrkbraa kurabiyemibeklerken aynen öyle kuzum zaten uzun ince bişey jel sürüp gönderiyor içeriye kendini sıkarsan çabuk acır tabi ki ilişkide olduğu gibi düşün yoksa ince bişey acıtmaz hiç
Rumeysagnc kurabiyemibeklerken ben alttan kontrol ettirdim hiç acı yok merak etme kalp atışını 6+2 haftalıkkrn duydum
ahsenvera21344 kurabiyemibeklerken hayır kesinlikle acımıyor canım zaten sen heyecan ile görünecek mi görünmeyecek mi diye ekrana bakarken hiç bir şekilde hissetmezsin
Yanki kurabiyemibeklerken canım bizim de 5. Hafta da kese, 7. Hafta da kalp atışı duyulmuştu. Çok heyecanlısın tahmin edebiliyorum ama bebiş için biraz erken🙈 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Karadeniz61 kurabiyemibeklerken üzülmeyin 💕hamile olduğumu öğrendiğim gün değerim 1.200 lerdeydi ve doktora gittim kese ve bebek yoktu. Akşamı kanamam oldu🥺 sonra doktora gittiğimde kese vardı bebek yoktu çok korktum 🥺 allaha şükür sonra bebiş gözüktü kalp atışını ds duyduk.. şuan 10+5iz daha çok yeniyiz bizde 🥰
Hatice1_ kurabiyemibeklerken keseyi görürsün kalp atışı için de bi 10 gün sonra felan gitsen duyarsın ben de öyle olmuştu 🥰 özele mi gidiyorsun ?
kurabiyemibeklerken Hatice1_ çok şükür keseyi gördük 15 gün sonrada kalp atışı için çağırdı 🙏🏻 Evet özele gidiyorum
Sema-akk kurabiyemibeklerken benim bu hafta da karnimdan ultrasonla görünmedi alttan muayene edilmiştim öyle gözüktü