Tugce1450 30 haftalıgım gebelik sekerim çıktı bugun kontrole gtttım doktor bebek ıyı ama senın sekerıne baglı suyu fazla ve artık onden gitmeye baslamıs dedı (2 hafta öndeymiş) . Acıkcası cok moralım bozuldu, varmı aranızda benım gıbı olan?
tgce_brs Tugce1450 benim şekerim var ama önden gitmiyoruz önden gitmek ne demek oluyo acaba ne gibi sakıncası olabilir.erken doğdu diyelim zaten kilosu 2 hafta ileride olduğu için sorun olur mu ki
SedefAzra Tugce1450 ben 24 haftalıkken şeker yüklemesi yaptırmıştım değerler normal çıkmıştı. Bebeğim 10 gün kadar önden gidiyordu suyum da üst sınıra yakındı. Ama 30 haftalıkken yemeklerden sonra çarpıntı baygınlık hissi olmaya başladı. Meğersem gebelik şekeri oluşmuş. Dr um diyer önerdi. Beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum şeker oranını da azalttım şuan değerler normal gidiyor. Arada bir yükseliyor o kadar. Perhizle üstesinden gelebilirsin korkma. Bi de bol bol su iç
6312 Benim ilk gebeliğimde iki hafta öndeydi ve suyum fazlaydı ama şeker yoktu hiçbir sorun olmadı şükür sağlıkla doğdu kızım.. bende tedirgin olmuştum ama korkmayın sadece gebelik şekerinize dikkat ederseniz yeterli tabi doktorun önerilerine de dikkat edin bunlar sadece benim yaşadıklarımdı..
Buseyvz 6312 Gebelikte 2 hafta önden gitmesi ve 2 hafta geriden gelmesi sorun değil demişti doktorum 🤗
Tugce1450 tgce_brs sen kaç haftalık sın benım de bu haftaya gelinceye kadar onden gtme gıbı durumu yoktu. Maglesef doktorlsr oyle demiyor onden giderse kılosu mesela erken doguma gıdıyor bebegın kılosu ıyı olabılır ama solunum sıkıntısı cekebılıyor erken dogum dada
Kizilanka Bende de gebelik şekeri çıktı 27. Haftadayım. Onun dışında şuan bi durum yok. Şekerim için beslenmeme dikkat etmeye başladım.