cnsuu Kızlar hastane için çanta hazırlarken nasıl bir model kullandınız, hangi markaydı, nasıl bir şey almalıyım aklımda hiçbir şey yok
esloka cnsuu sırt çantası al daha pratik oluyor ilkinde kol çantası şeklinde almıştım ağırlık oluyor cocuklar zor oluyor cok gözlü olmasına bak kaliteli birdey al 2 yıl kullanacaksın kullanacaksin ortalama 100 civarı yani ucuz alma 2 günlük birşey olmasin
Selinanne cnsuu ben her zaman kullanacağım büyük bir sırt çantası aldım Bemetton’dan. Anne Bebek cantalarini beğenmiyorum hiç. Etrafındaki herkes ne iyi yapmışsın dediler,bebeğin her şeyini alacak rahat edersin keşke biz de öyle yapsaydik dediler.
balyanakoglum Normal saplı siyah çantalar oluyor ya canım kumaş ona koyucam orta boy. Yetmezse bir de sırtçantası yapmayı düşünüyorum
Selinanne cnsuu hastaneye götürülecek çantayı soruyorsanız valiz yapicam ikimizin de eşyalarını koymak için
Gizeem-2512 cnsuu bagmori diye bi bebek çantası var trendyoldan görürsünüz ben onu aldım çokta memnunum.baby bag yazar üstünde
turansmom1 cnsuu https://hizliresim.com/bqIsqf bir çantaya sıgabilirsen anlından öpeceğim ben sığamadım çünkü, valize ikimizin eşyalarını, cantayada evraklar ve bez koydum anca😂
theAna turansmom1 çok güzel olmuş 🌼 evraklar ne evrağı acaba ne gerekiyor o konuda bir bilgim yok benim
babysevgi cnsuu ben mayoral aldım kücük boy el cantası tipi . Ama askısı geniş kola takılabilir bide büyük askısı ck memnunum . Su anlık bebegn herşeyini alıyor
turansmom1 theAna ben bugüne kadar gittiğim hastanelerdeki evrakların hiç birini atmadım canım bebekle ilgili kan tahlillerimi falan yapılan iğneleri, testlerin kağıtlarını tek bir dosya yaptım hepsini dosyayla birlikte cantama koydum. Evim uzak hastaneye olduki lazım olur git gel yapamayız diye☺
turansmom1 cnsuu ben orta boy cantasina koydum sıgmadı eşimde senin eşin gibi valizi gereksiz görüyordu ama sığmadığimı görünce mantıklı dedi. Valizin yoksa a101e geliyor bir kaç gün sonra bir bak istersen gayet kaliteli duruyorlar☺