Seyma-07 Hamiş anneler 🤰🏻🤰🏻🤰🏻Doğumuna az kalıp da kanı düşük olan var mı doğumdan sonra güçsüz kalınıyormuş doğuma kan değeri kaç ile girmek lazım acaba bu konuda sizde benimle endişeli misiniz acaba 😕😕
yumukeller Seyma-07 benim düşüktü ilaçla bitkisel şeylerle falan da yukselmeyince 4kutu ferinject diye bı kan ilacı vardı onu yazdı doktorum. Seruma katılıp damardan alınıyor 2serli şekilde. Onu alınca değerlerim yukseldi. Doğumdan sonra tekrar düştü ama benim için önemli olan doğumdu onuda atlattım çok şükür 😊
Bsraskmn Seyma-07 bende de kansızlık var hamile değilkende vardı doktor tahlilde kansızlık görünce kan ilacı yazdı birkaç aydır kullanıyorum sizde doktorunuza danışmalısınız bence tahlillerinize bakarak kansızlığınızın seviyesine göre bir ilaç yazacaktır yada çok düşük değilse yazmaz🤷🏻♀️
ZEhrA_94 Seyma-07 doğum sonrası hemen serum takılıyor kanama için birde ilaç yazıyorlar onu bitirene kadar düzenli kullanman lazım kanının toparlanması için doğum başladığında hemen kan idrar alıyorlar zaten teste gidiyor ona göre yol izliyorlar
Seyma-07 yumukeller kanınız kaçtı da size serumla verdiler benim şu anda 9.70ama gene de düşük diyorlar sizin kanınız kaçtı doğuma girerken
Seyma-07 Bsraskmn 9.70şu an ama doğuma kadar iyice düşer mi yada doğuma kaçlarda girmek gerekiyor bi bilginiz var mı acaba 😕
yumukeller Seyma-07 benim 10.4 du. Doğumda ve sonrasında sıkıntı yaşarsın yeterli gelmeyebilir kanın dedi doktorum sonra o ilacı kullandım 12.1 oldu. Normal doğum yaptım doğum anında sonrasindada kanama oluyor dogumdam sonra 11 e düştü şimdi kaça düşmüştür Allah bilir 😂
Bsraskmn Seyma-07 yok bilmiyorum dediğim gibi doktorunuza sormanız en iyisi olur bu değerleri ancak doktor inceleyip karar verir
Seyma-07 yumukeller 12ki çok iyi bi değer ama olması gereken zaten 13☺️11de iyi zaten düşük değil mi🤩maşaallah
Edae Benim de ferritin değerim 5 e düşmüş günde 2 sefere çıkardık ilacı sidefer kullanıyorum. Çok endişeliyim hatta doktoruma kızgınım aylardır bir test yapalım demedi sağlık ocağı yaptı sağolsun orada farkettik hemen sonucu kendi doktoruma gömderdim