Deletedmom206 srpkse Doktorum gelişimini ve kilosunu etkiler demişti 30 haftamin başinda gittiğimde kilosu ve gelişimi haftasına göre uyumlu dedi cok şükür şimdi bir dahaki kontrelimi bekliyorum Eğer Perinotolaji bulabilirsen kesinlikle onda çektir derim
Fatmafatma srpkse ozman erdem hastnesini bi arayin afiyet var birde bildiğim ama detayliya nasil bakiyolar bilmiyorm erdeme normal muayeneye gidiyorm memnunum doktorumdan ama detayliyi devlette yaptrdm
UluElif srpkse alemdağ poliklinikte gözüküyordu başka binaydı hemen alim dedim napim ama bakalım ona gidicem de o yönlendiricek 😂
ZeynepKara srpkse telefonla mı aradın? O zaman yardımcı olmuyolar ben hastaneye gittim doktordan bizzat aldım 4 gün sonraya verdi çünkü zamanıydı çekilmesi gerekiyodu
Portakal Avrupa yakasında hiçbir hastanede randevu yok ben dr.sadi konuk Hastanesi'nde muayene oluyordum oranın hastasıyım ama detaylı ultrason için randevu alamadım iki hafta önce gittiğimde temmuz sonuna kadar randevu yok dediler.
Cicianne srpkse kesinlikle fetüs merkezini öneriyorum Dr.Zeki Şahinoğlu ben çok çok memnun kaldım adamın işi tamamen perinatoloji bence hiç tereddüt etme direk ona git
Cicianne srpkse ben geçen yıl bu zamanlarda gitmiştim 400₺-450₺ gibi bir fiyat ödedim ama 45dk ya yakın muayne etti doktor her detaya baktı çok detaylı bi rapor çıkardı Dr. Zeki Şahinoğlu tavsiye ediyorum Fetus Merkezi
mlssrn Osman özyurt kendi yeride var kolan hastanesine de geliyor ben çok memnun kaldım fiyatını tam hatırlamıyorum 300 civarı bişeydi👍🏻