YavuzunSelini Arkadaslar tansiyonum 13 8 , 12 8 seyrinde devam ediyor ama saglikocagndaki hemsiremiz 5.aydan sonra 12 bile pek nadir olmali 12 den asagida olmasi gerekiyor dedi tansiyonun , tuzu azaltmami soyledi . Sizce boyle birsey varmi
Mine YavuzunSelini benim de aynı tansiyonum ne sağlık Ocağı ne kadın Doğum doktorum ne de dahiliye doktorum yüksek demedi gayet normal böyle devam ettiği sürece dedi
Bbk YavuzunSelini Benim de hep yüksek çıkıyor yani 12 8 civarı. Ama ben ölçüm yapılırken heyecanlanıyorum. Ondan büyük ihtimalle. Hatta bi kere muayeneden sonra tekrar ölçtüler yarım saat sonra o zaman sakindim. 11 7 çıktı
YavuzunSelini Mine Ozel hastanede ölctürdgmde 13 8 cikmsti doktorda iyi demisti ama insan yinede endileseniyor
Mine YavuzunSelini mesela şöyle bi şey de var yürüdün heyecan yaptın yğkselir ☺ Benim annemin normaldir hep hastaneye gidelim ölçülsün yüksek çıkar evde takibini yaparım normal 🤗
ObsessiveMom benim de 13/9 cikmisti son iki muayenede doktorum endiselendi ve idrar tahlili istedi. Cok sukur temizdi ama yine de tuzu kesmemi istedi. Buyuk 12 kucuk 8 in ustune cikmadikca sorun yok demisti pek de oyle 12 olmasn fln gibi konusmadi yani bence biraz tedbirli davrandigi icin sana oyle demis
ozdenarda kizlar benimde tam tersi tansiyonum surekli dusuk sabah saatlernde 8-5 normaldede 9-5 flnnoluyo sizce bi sorun olurmu
Hira ozdenarda benimde sürekli düşüyor ya toparlanamıyorum bünye ile alakası var galiba bende vitamin hiç yok
AppleCatCoffe ozdenarda aynı durum bende de söz konusu , hamileliğimin çok başında olduğum için normalmiş ama vücut 1 canlıya daha bakmaya adapte olduğundan ☺🙈💐
ozdenarda Hira aynen oyle hele simdi gebelikte iyice zorluyo bazen bir gun boyunca yerimden kalkamdigm oluyo
Hira ozdenarda aynen aynen bende öyle market çok yakın 1 sokak arkada eve bile bazen çok zor geliyorum
Kaderozbay Kızlar hamilelikte normal tansiyon 9/5 9/6 dedi benim doktorumda. Benim tansiyon sürekli 8/5-4 normal dedi yani gebelikte 10 üzeri riskli dedi 😌
ozdenarda Asen iki hafta snra randevum var folik asitide birakcm enniyisi doktora danisip demir vitamin ilaclarni sormak