ZehraS hulya_sncr47 afıyet olsun canım can cekınce yıycen tabı ben yıyemıyorum ya cay bıle ıcsem qaz yapıyo 😞
[silindi] hulya_sncr47 bennnn kızıma gebeyken canım çekiyordu bol limonlayıp tuzlayıp yiyordum cinsiyet belli mi kız olabilir 😊😊
hulya_sncr47 Yeliz1 hiç sormayın zaten normalde de seviyordum şu aralar acayip yiyorum bir oturuşta 4 5 adet yiyorum bide inçe inçe kesip limon sıkıyorum bi iki üç dk sonra hepsini bir oturuşta yiyorum 🙈
hulya_sncr47 ZehraS sağol Cnm vala ben gaza bakmıyorum 🙈 yiyorum engel olamıyorum kendimi çizgi filim keloğlanda ki uzun gibi sürekli turp yiyor Bn de kendimi ona benzetiyorum 😁😁😂🤣🤣
hulya_sncr47 [silindi] o zaman bebeğim kız😂😂 ikili teste erkek demişti sonra hiç sormadım detaylı da bi sorayım dedim kız dedi ama emin olamadım doktor kafamı karıştırdı br hafta önce gittim doktor göremedim dedi 32 haftalık olduk hala net bişey yok😝😝😝
[silindi] hulya_sncr47 anaaaammmm çok heyecanlı 32. Haftada daha belli değil 🙈🙈🙈 senin bebek nazlıymış canım göstermiyor kendini
hulya_sncr47 Buyrenk ay allahtan vardı yoksa günahınıza girmiş olurdum vallahi o kısmını düşünemedim 😑 hakkınızı helal edin 😞
hulya_sncr47 [silindi] bide şansıma hep asistanlar denk geldi iki saniyede bebek kendini nasıl gösterir ki iki saniye bakıyor göstermiyor diyor 😑😑