Heyecandorukta Kızlar chakrada %60 net indirim var, ayları uyan varsa gidip bir bakın, çok tatlı zıbın takımları, tulumlar vs 50 TL ye düşmüştü 🐣🐣
esrAlp Heyecandorukta Heyecandorukta hastane çıkışı aldım muhteşem bir penye böyle yumuşak böyle kaliteli bir şey görmedim ama fiyatlar uçuk indirimden 160 a almıştım kuruşu kuruşuna değer
Ada34 Heyecandorukta evet bir de mağazada 250 lira alışverişe 50 liralık çek veriyorlar ve çeki anında limit olmadan harcayabiliyorsunuz. Ben zıbın falan aldım baya ve 50 liralık yelek hediye geldi👍🏻
Heyecandorukta Oykuaygun Bime gelenler bile 20 lira falan değilmiydi? Bu ikili zıbın 50 lira 170 den düşmüş, uygun gibi geldi ama 🤔
gokella Oykuaygun chakranın kalitesi,pamuklu ve organik olduğu için ürünleri 50 tl cok cok uygun zaten daha aşağısına düşmüyor
Heyecandorukta Ada34 Süper, ben gittiğimde kızlar için daha fazla seçenek vardı, bende oğlum için zıbınlar aldım 🐣 Benim aldığım İlk kıyafetleri 🐣Çok heyecanlı birşeymiş onlara dokunmak ❤️
Ada34 Heyecandorukta evet onlinede az ürün vardı ben gittiğimde de mağazada seçenek çoktu☺️ Sağlıkla giydirelim inşallah zamanı geldiğinde🤲🏻