Sirin-omer Tubisssss reçetesiz de alabiliyorsun. 56 TL ye almıştım ben.. ama saglik güvencen varsa 15 lira felan tutuyor.. ben bulantidan dolayı hastaneye yattım 2 defa. Çok berbat donemlerdi. Ama 4. Aydan sonra az daha rahatlıyor insan. Prilami sadece günde bir defa içmeye başladım.. daha önceleri 3 defa olmasına rağmen çok az etki ediyordu
snmzbs Tubisssss çok çok geçmiş olsun bende suan bulantı kabusunu yaşıyorum. Prilam dr yazdı doktorum biraz olsun hafifledim. Allah yardımcınız olsun sizinde 🙏🏻
Tubisssss snmzbs sıze bulantı hapını devletle hastanesınde doktor. Mu yazdı özel hastane de doktor. Mu ya??? Prlmayı
Kdryns22 Tubisssss canım sarı leblebi önerdi doktor bana hem emziriyorum da hala ilac vermedi o yüzden bence sende bi dene gecmezse öyle ilaç kullanırsın ne zaman midem bulansa iki uc aliyorum hemen rahatlatiyo mide asitini duzenliyo ilaçtan iyidir diye düşünüyorum
34_21_23 Prilam beni hayata bağladı diyebilirim. Bulantıyla günlerim nasıl geçecek diye ağlayıp duruyordum sinirlerim bozulmuştu. Doktor prilam yazdı gece uyumadan 2 tane atıyorum gün boyu rahatım. Yaşama sevincim yeniden canlandı bu ilaç sayesinde