busra123 Deletedmom67 bazen sıkıntılı olabiliyo canım. Boşuna annelik zor deniyorlarmış öğrenmiş oluyoruz
GlahBilgiliPelit busra123 benimkinin başı aşağıda cnm ve dediğin gibi vajina da baskı hissediyorum sanki cıkacak gibi 😳🙄😌
Smyymeryem busra123 kasıklarda agrı varsa dönmüştğr bende aynı şikayetle gittim 33+2 canım dün gittim doktora ve doğum şeklini almış dedi ağır iş yapma dedi karında sertlik var benim baya sık olmaya başladı erken doğum habercisiymiş dikkat etmek lazım 🤗
busra123 Smyymeryem agrım yok ama yürürken hareketim yavaşladı birde hafif sertlik olabilir. Bende merak ediyorum yarın gideceğim doktora inşallah
GlahBilgiliPelit busra123 benimki büyüdüğü için suan da ben her yerimde hissediyorum 😄 ama özellikle ayakları sağ tarafımda onu ve başı aşağıda oldugu için genital bölgemin tam üstün de cok hissediyorum cnm
Deletedmom67 Heyecanlianne hahaha 😂😂😂😂😂 Ne güldüm 😊🙈 canım ayakları aşağıda olsun diye bekliyorum ben 🙂 benimki kafası aşağıda ters duran benim oğlan seninki normal duruo🙂)
Heyecanlianne Deletedmom67 Ayyyy Sinem Allah razı olsun senden Dilerim ki tez zamanda doğru pozisyona gelir yavrun 😘
Deletedmom67 -gyns- gıdıklanıyor gibi de değilde böyle sanki fokurduyor bişe icerde kıpır kıpır gibi oluyor
-gyns- Deletedmom67 Fokurdama bendede var.. ama ektra olarka böyle sanki gıdıklama gibi bi değişik oluyor.. Sağlıkla gelsimler inşâALLAH🌸..