pitircik2021 Derya1233 kalça ağrısı gibi mi? Bende bazen gece kalçamda ağrıyla uyanıyorum sonra diğer tarafa dönüyorum.ama bacak krampı gibi değil kalçam ağrıyor sadece kalçaya kramp mı giriyormuş acaba öyle?
Derya1233 pitircik2021 kramp herhalde ya tarifte edemiyorum ki çok canım yanıyor sabah 7 den beri böyle
pitircik2021 Derya1233 bana da oluyor arada işte bende anlam veremedim. Hamilelikle birlikte kalçam genişledi benim. Ben sebebini ona bağladım. Bedenimiz Doğuma hazırlanıyor sonuçta normal bence inşallah gelip geçicidir.
pitircik2021 Derya1233 senin Doğumun gelmiş maşallah sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini 🤗 ben daha 18deyim kalça ağrım oluyor inşallah kötüye gitmez benimki.
drysfk pitircik2021 bende 16. Haftamdayım gece yatarken benimde sadece kalçamda ağrı oluyor ve hareket etmemi bile engelliyor cuma kontrolüm var bakalım inşallah önemli bişey değildir.
pitircik2021 drysfk bende çok sık olmuyor diye ciddiye almadım doktoruna danış tabi ben unutmazsam sana sorarım sonucu Cuma günü 😃 bende de bi kaç haftadır var yani haftada bir kez falan oluyor.
drysfk pitircik2021 Doktorumuz önemli olmadığını genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Sade soda ve muzda da var dedi ama ilaçta yazdı azaltır rahatlatır dedi 🥰
Nurbl Bende 26 haftalığım sol bacağıma gece kramp giriyor çok acı verici uykudayken yakalanmak acı veriyor
pitircik2021 drysfk yaaaa unutmamışsın yazmışsın çok teşekkür ederim 😊 aslında ben soda da içiyorum muz da yiyorum ama yetersiz oluyor demek ki. 3 hafta sonra doktoruma gideceğim bana da yazar belki gerekirse. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun.