Ozge0634 RANA60 avcılar hospital aliya hoca mükemmel bi insan iki senedir tanıyorum üstüne başka doktor görmedim 😊
Sevcenur Fndkkrdu belediye çalışanıyım diye doğum da muayene de %20 indirimliydi 90 küsür muayenelere 2000 falan da sezaryen doğuma ödedim fazla değil aslında hastane ücretleri özellere Fndkkrdu RANA60 @ göre ortalama
Aslihanilhan Ozge0634 Nil hanım varmış onu duydum ama Aliya diye birini duymamıştım memnun musunuz . Bir de muayene ücreti ne kadar alıyor ☺️
Tucu3435 Ozge0634 evet çok memnunum bugün kontrole gideceğim geçen gittiğimde sezeryan olmak istediğimi söylemiştim
Ozge0634 Tucu3435 anladım fiyat konusunu konuşabildiniz mi ben de şuan Muğla’da annemlerin yanındayım da haftaya gidecem fiyatı çok merak ediyorum😃😃🙈
Tucu3435 Ozge0634 normal 2000 sezeryan 3000 dediler ekstralar hariç.Odasına ve ekstra ağrı kesici isteyip istememene göre değişiyor
Sevcenur Naren1 çok ilgisiz ya benim için bir pişmanlıktı. Florya hastanesi umut yolala gittim müthişti
Sevcenur Sevcenur Naren1 vee 39.haftamda umut bey sayesinde doğum yaptım. Mehtap hanıma kalsaydım 32de gelmişti oğluşum. Çok üzücü olurdu
Sevcenur Florya hastanesi dr. Umut Yolal Müthiş bir doktor. 7 ekimde doğum yaptım gebelik doğum doğum sonrası falan her süreçte müthişti…. Şiddetle tavsiye ederim ☺️
eeliif Sevcenur 3 tanecik sorun olacak (: Doğum ücreti ne kadardi Ebeler hemşireler iyi mi Yeni dogan yoğun bakim.var mı ((:
Didemhalil Sevcenur merhaba bende floryaya gidiyorum seçil Öztürk teyim gayet ilgili o da ama umut beyi de merak ediyorum doğum süreciniz falan nasıldı arayınca doğum için çıkıp geliyor mu
Sevcenur Sevcenur mehtap hanım suratına bile bakmıyor insanın. 30.haftadan sonra doktor aradım onu yüzünden. Ama umut yolalı buldum sayesinde. 32.haftamda karnımın şeklinden sancım olduğunu anladı nst ile baktı ve erken doğum riskini yönetti
Tugbaslan3458 Naren1 anadolu hastanesi hakan beye gidiyorum başhekim gerçekten çok memnunum ilgi alakasina soru sormaya gerek kalmıyor kendisi herseyi anlatıp gösteriyor mehtap hanım bi aksaam acilde nöbetçiyken gitmiştim odasından ultrason cihazı doğru düzgün calismadi kalbini duyamadım oda duymaya çalıştı sanki düğünde ki haporlerin bozulması gibi bi sesle karşılaştık ve gerçekten o aksam çok pişman oldum beklediğim istediğim ilgiyi göremedim senin sormani bekliyo bebeği görüp de bisey anlatmiyo bana da ilgisiz geldi gerçekten hakan bey iyi ki benim doktorum olmuş verdiğim paranın hakkını fazlasıyla veren bi doktor 🙏🏻
Naren1 Tugbaslan3458 anladım canım ben gidince söylüyor anlatıyo ama sezeryan olucam şimdi bende düşündüm acaba nasıl olur 🤔
Tugbaslan3458 Naren1 ben sadece 1 aksam aciliyetimden dolayi gittim nöbetçi o vardi odasına girdiğimde yani hoş gelmedi söylediklerim de hmm olabilir bilemedim vs cümleler kurdu bebeğe baktığında kalbini dinlemek için tuşa bastı yani kulağımin zari titredi bozuktu resmen dinleyemedim o atışını iyimi dediğim de evet iyi dedi bilmiyorum ya ben hakan beyin ilgisine alıştığımdan o bana tuhaf geldi ama gerçekten doktor sadece mehtap hanım olmuş olsa ben hoşlanmadığımdan tercihim o hastane olmazdı ama size belki ilgi alaka gösteriyordur onun hastasisiniz sonuçta ben ılk defa muayene oldum hakan beyin hastasi oldugumu da belirtmiştim belki ondan böyle davranmstr veya o gün kendisiyle ilgili biseyi vardır bana soğuk davranmistir yada ben soğuk hissetmisimdir ama memnun kalmadım hatta 90 tl ücret ödedigimiz halde eşim başka hastaneye götürdü yeterli sonucu alamamistik 🤷🏻♀️