Mirazannesi Selcanecrinn çok sevindim sizin adınıza hep böyle devam etsin inşallah 🙏 kimselere ihtiyaç duymadan bebişinizle birtek siz ilgilenin. Refakatçi dışında kimseyi almıyorlar dimi benim annem kalacak yanımda ama eşimde yanımda olsun istiyorum
Selcanecrinn Mirazannesi gece kalırken sadece 1 kişiye müsade ediyorlar ama gündüz bize kimse bişey demedi ablam vardı yanimda eşim vardı eniştem geldi gitti sürekli varlardi
Tugbaoztrkmn Selcanecrinn gözünüz Aydın geçmiş olsun 🤗 eşinizin yanınızda durmasına müsade ediyorlar mı hemen çıkartıyorlar diye duymuştum
Selcanecrinn Tugbaoztrkmn ameliyat hanede kimse olmuyor ama bebek doğunca eşim ameliyat hanenin onundeymis bı kat aşağıya inmisler bebekle beraber orda eşimin yanında giydirmisler bebeği sonra odaya göndermişler
Mirazannesi Selcanecrinn maşallah 🧿 son birşey daha sormak istiyorum kusura bakmayın sondayı uyuştuktan sonra mı takıyorlar
Mirazannesi Selcanecrinn var tabi olmaz mı kaç saat sonra bişeyler yediniz ve yürüdünüz karnınıza bastırdılar mı yada kum torbası koydular mı
Selcanecrinn Mirazannesi 2 saat sonra çorba içtim hatta 2 kase içtim doymadigim için :) kum torbasi odaya gelir gelmez yatağıma yatar yatmaz koydular ama bı acı fark ettirmedi
Susamveannesii Hanımlar daha önce doğum fiyatı aldıysanız ve doğumunuz 1 Kasımdan önceyse eski fiyat üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz bilginiz olsun 😇
Mirazannesi Susamveannesii merhaba siz doğum yaptınız mı biz daha önce sorduğumuz da 3250 demişlerdi şimdi fiyatı 4250 olmuş eski fiyattan nasıl kabul edecekler ki
Mirazannesi Selcanecrinn çok teşekkür ederim bugün hastaneden çıktınız dimi ücret ne kadar ödediniz bayan eski fiyattan diye yazmış ama bana 4250 dediler
Susamveannesii Mirazannesi biraz geç cevap vermiş olabilirim ama evet doğum yaptım eski fiyat üzerinden ödeme yaptık hatta 🤗
Mirazannesi Susamveannesii bende 27 de doğum yaptım bizdende eski fiyat üzerinden aldılar hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz 🙏