Izm123 Kizlar 8 haftalığım kusmam yok ama bulantilarim var ve yemek yiyemiyorum hiç Bisey istemiyor canim cikolata meyve yemek hiç bisey yiyemiyorum halsizim doğal olarak ne yemem lazim midem almıyor hiç Bisey? Açım resmen 🙁(((
DidemYldrm Izm123 yağlı şeyler tüketme canım mideni rahatsız ede çorba ekmek peynir domates böyle şeyler tükete bilirsin zaten ilk 3 ay bebeğin senden beslenmiyor
Symzo Izm123 merhabalar benimde tam o haftalarda bulantılarım başlamıştı tost çorba zeytin peynir kraker yedim endişe duyulacak bir durum değil çünkü senden beslenmiyor henüz bebeğin o yüzden sakın kafana takılmasın evet zor bir süreç ben hiç bitmeyecek sanıyordum 14. Haftamda azalmıştı 16 dan sonra tamamen geçti umarım seninde böyle olur sevgiler
Kekmez Izm123 normal yani herkeste oluyor malesef yapacak fazla birşey yok bunun için forumda açılan 3 başlıktan ikisi bulantı zaten anormal bir durum yok geçiyor kardeşim kendini sıkma
Semraorhan Izm123 ben 11. Haftanın içindeyim dün yemek yapabildim düşün durumu.. aynen senin durumundaydım oeynir ekmek yemekten gına gelmişti...ama biraz biraz toparlıyor zaman geçtikçe..fındık, ceviz, badem hem enerjini arttırır hem de vitamin olur....
Izm123 DidemYldrm Hiç Bisey yiyemiyorum evet peynir zeytin ama onlarlada nereye kadar olucak bilmiyorum 🙁 meyve bile yiyemiyorum
DidemYldrm Izm123 geçicek canım geçici dönem bu birden kesilecek azıcık sabret sadece bir sabah uyanıcaksın hiç bir şeyin kalmamış
Izm123 Symzo Insallah canim bulantidan çok istah kapanması sorun bende yemek istemiyorum ama midem öyle demiyor
Nazlikiz_ Izm123 ahh bende yaşadım aynılarını kendinizi aç bırakmayın daha çok bulantı yapıyor muhakkak atıştırın kraker leblebi bastırır yağsız baharatsız beslenmeye çalışın haşlanmış patates makarna yayla çorbası gibi şeyler rahatlatır sizi Allah yardımcınız olsun endişe etmeyin ilk aylar genel olarak bi kaç kilo verebiliyorsunuz
Tugbaumit Izm123 ilk aylarda doktorlar bile sağlıklı beslenmek için kendinizi yıpratmayın diyor bulantın varsa yiyicem çocuğum için diye kendini hiç zorlama ilk 3 ay çocuk senin yediğinden beslenmiyor zaten patates haşla sonra yağsız yoğurdun içine biraz nane birazda ekmek çekip at mide bulantınıda bastırır açlığınıda salatalık kraker zeytin peynir kurtarıcı oluyor bu dönemlerde umarım biran önce atlatırsın bu günleride sağlıkla yavrunu kucağına alırsın kuzum 🤗♥👼🏻
Elifdilara Izm123 ahh canim ben de senin zamanında sadece salatalik yiyordum baska hic bisey yok.ve midem bos oldugu icin surekli sari safra kusuyordum.hala yemeye baslayamadim 18.haftadayiz daha mutfakta bir sey pisiremedim biraz biraz hazir yemeklerden yemeye basladim.ama cok zor geçti.umarim seninki erken geçer
Izm123 Elifdilara Yemek canim istemeyince bende yapamiyorum evet zorluyorum kendimi zaten herşey kokuyor mutfakta
Byncdii Yalnız değilmişim şuan tam olarak bende aynı durumdayım işin kötü yanı kraker falanda fayda etmiyor 🙁
Dilekdmr Ben 4 ay çektim canım herşeyden kusuyordum sürekli koku bulantı günün ger saati vardı 4 ay boyunca beslenememekten bebeğime zarar geleceğini düşündüm çok şükür hiç bişey olmadı aç kaldığım günlerin sayısını hatırlamıyorum 25 haftalığız sabah bile kustum. Bulanti için ilaç al rezene de çok iyi geliyor sade yagsz yemekleri dene inşallah hemen geçer 🙏