Mervetekmn Aysen1 lierac krem dediler aldım ama yine çatladım catlıyosun yanı sonuçta gerılıyor vücüt
tugce67-67 Aysen1 canım gittim lierac aldım onun dışında bir sürü yağ ,krem aldım .günde 2-3 defa sürdüm yinede boydan boya çatlaklarım .he suyuda aşırı içiyordum.eğer çatlatacagım varsa engelleyemiyorsun velki hafifler ama engelleyemiyorsun 30 dan sonra çarladım ben
Beyza_nazz Aysen1 birazda vücutla alakalı bir durum benim annemde vs hiç çatlak yok benimde su ana kadar olmadı 33 haftaya giricem benimde olmadi göğüslerim hafid çatladı givi oldu sonra kendiliğinden geçti gitti gözle görülmeyecek kadar az kaldı diyebilirim bundan sonra ne olur bilemem ama su ana kadar olmadı
Orange-sMom Mustelanın yağını kullandım 10 gün sonra doğum yapacağım çatlağım yok. Bol su içip nemlendirmek önemli. Fiyat olarak biraz yüksek eğer çok derseniz hindistan cevizi yağı ve badem yağı da kullandım o da güzel oluyor
tugce67-67 Aysen1 umarım sizde işe yarar ben 30 a kadar çatlamayınca dedim galiba kremler yağlar işe yaradı,allah sonra doğuma kadar haritaya döndüm😂
Orange-sMom Seva_sevaaaa Yok internette daha uygun oluyor internetten aldım ben trendyoldan almıştım ama diğer sitelere de bakıp karşılaştırabilirsiniz 😊
Dolunay3 Beyza_nazz ne kullandın canım ? Bide Benimde göğüslerim çatladı senin nasıl geçti kendiliğinden ?
Kawaharada Ben bebek yağı kullandım ama düzenli değil açıkçası çok gerilince falan sürdüm ya da duştan sonra çok kuruduysam 🙈 çatlağım olmadı 35+1 im şu anda son haftalarda çatlar mı bilemiyorum ama doğal zeytinyağını da çok öneriyorlar
Tugce13 Bende de çok catlak var ama karnina hamilelikte birsey surme ddi doktor cunku karindan direk emildigi icin bebege gecebilir dogumdan sonra kullan ddi
nagsal-48 İlk 3 aydan sonra hindistan cevizi yağı kullandım kullanıyorum hiç çatlagim yok cilt yapısının da vs etkisi vardır tabi
tugce67-67 Dolunay3 lierac,hindistan cevizi yağı ,vazelin,nemlendirici kremler,bebe yağı😂aklına gelen her şeyi bolca sürdüm yinede aşırı çatladım