Brcklc Hamileliğinde benim gibi burun kanaması yaşayan arkdaslar varmı ve sinüzit çeken varsa neler yapıyorsunuz arkadaşlar
MeliSeliMelih Brcklc ilk haftalarda normal canım bazı gebelerde oluyor burun kanaması 8-10 hafta arası
Sekersizkola Brcklc benim de özellikle ilk başlarda çok kanadı, ama normalmiş, artan kan hacminden dolayı oluyor. Sonra da burun tıkanıklığına ve şişmesine dönüşüyor zaten
Busra34gms Brcklc şiddetli burun kanaması yaşamadım ama burnumu silerken kan oluyordu peçetede ve sürekli burnum kapalı nefes alamıyorum kaçıncı haftaya kadar sürecek bu durum acaba
Brcklc @Sekersizkola benimde kanal durdu sanki burnum tıkalı şuan zaten sinüzitte var umarım geçer normal durumsa çok kötü bişey
Papatyamsi Anneler 14 haftalik gebeyim aşırı bas agrim var bu durumu yasayan oldu mu 3 gündür baş agrisi cekiyorum 🥺
Busra34gms Papatyamsi 3 gün çektim aralıksız yataktan kalkamıyordum yürüdüğüm an zonkluyordu kafamın içi buz aküsü kafamda gezdim ılık duş aldım kafamı sardım sarmaladım karanlık sessiz ortamda uyudum 3 günün sonunda hafifledi ço şükür çok geçmiş olsun
Busra34gms Papatyamsi ve tam 14. Haftanın başında yaşadım o ağrıyı demekki bu haftalarda normal böyle ağrılar migren atağı gibi bisey geçirdim zaten
Brcklc @Papatyams benimde oldu ben sessiz odada ışık ve telefondan uzak kaldım biraz gecdi sanırım şu teknoloji de en büyük zarari veriyor bize
Btky Busra34gms Geçmiş olsun aynı durumu bende yaşıyordum bi kaç güne kadar. Dr.uma sordum artan kan basıncından dolayı olduğunu söyledi ve okyanus suyu verdi burnum için o rahatlardı. Artık tıkanma da kanama da kalmadı çok şükür rahat uyuyabiliyorum. Dr.unuza sorun isterseniz..
inciiinci Ben doğum yapana kadar yasamıstım siddetli burun kanaması ikinci hamileliğim simdi 16 haftamdayım yeni yeni basladı gene kanama
Brcklc @Busra34 canim benim 14 haftadan sonra bitti kanama sadece tıkanıklık var umarım geçer seninde normal mis zaten
Brcklc @inciiinci ben ilk başlarda yaşanıyor sanıyordum demekki son aya kadar yasanabiliyormus napalim bebek için herseye razıyız tabi insan korkmuyor değil bilmeyince