Buse-93 Arkadaşlar son 4-5 gündür baya baya hissetmeye başladıma ama bir gün daha kuvvetliyse bir gün daha zayıf, böyle olması normal mi hadi kızım lütfen diyorum artık 😿
Chonsan Buse-93 28. Haftaya kadar düzensiz olabilir hareketleri diye biliyorum doktora dediğimde bişeylerle oyalan sürekli kendini dinleme düzensiz olabilir bu zamanlarda demişti 😇
Gokmer Evet öyle oluyor benimde. 22. Haftanın içindeyim. Her gün aynı saatte uyanıp uyuyordu ama bu 2 gündür farklı saatlerde hissetmeye başladım
Buse-93 Yasemin301 insan endişe ediyor ya😔 bide bu ara biraz hassasiyet var büyüdüğünden mi nedir hafif kasık ağrılarım oluyor istiyorum ki devamlı hareket etsin
Yasemin301 Buse-93 ben de öyleyim emin olun, kasık ağrisi zaman zaman oluyor şiddetli degilse sorun yapmayin, benim çatı kemiklerim bile ağri yapiyor 23+2 deyim
Yasemin301 Buse-93 o his bende hep oldu acaba bi doktorami gorunseniz idrar yollariyla ilgili olabilir ben bugun gittim doktorum idrar yollarinda enfeksiyon olabilr dedi yarin tahlil verecegim
Buse-93 Gokmer hamilelik hep endişeymiş meğersem bazen ismiyle karnıma dokunuyorum eşim rahat bırak çocuğu diyor😂bizim kız tembel