Hatice1_ Bizde artık cinsiyeti öğrendik merakım sona erdi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏾❤️❤️😋
bamozturk Hatice1_ bizde geçen hafta öğrendik 17yken erkek benimde🥰 senin kaç haftalık sağlıkla kucağına al inşallah❤️
Hatice1_ Esya21 17 +3 canım ilk gittgimde kız dediler ikinci gittigimde erkek dediler bizde doktoru degiştirdik bugün hem doktorla tanışma hem de cinsiyet ögrenmiş olduk ve doktor da gayet iyiydi digerinden 🤲🏾 Sizinki cinsiyet ne 😋 kaç haftalıksın 🤰🏽
ecembugra53 Hatice1_ Doğum vakti geldi canım benim son 8😍😍 sancılarımla boğusuyorım her gün suan da bile var
bamozturk Hatice1_ bende öyle bide bu zamana kadar hiç tahminde bile bulunmadı cok merak etmiştim benim 2. Gebeliğim ilki kızdı bunu daha cok merak ettim😁
Hatice1_ bamozturk ayyyy bamozturk ayyy Allah bağışlasın sen bi kere tatmışın o duyguyu yine tecrübelisin 😋 ben de bi yandan korku bi yandan heyecan bi yandan düşünceler bla bla bla 🤩🤩
Hatice1_ Esya21 ayyy iki kız mı ben de bi yandan kız istemiştim süsler püslerim diye ama Rabbim erkek nasip etti 😋 Sağlıklı olsunlarda inşAllah sende sağlıkla al inşAllah kucağına canım 🤲🏾
Hatice1_ ecembugra53 Rabbim yardımcın olsun inşAllah 🤲🏾oh sen kavuştun kavuşucan ben diyorum aceba o günler gelir mi diye 🥰🤩
ecembugra53 Hatice1_ gelir canım gelir merak etme 😂 bende öyle diyordum gelip çattı bitti günlerim valla canım 😊 aminnnn cok saol 😊❤️