Beyza_yzk Denizmom Ben 22 haftalıkken geçirdim grip gibi başladı burun tıkanıklığı baş ağrısı ve boğaz ağrısıyla başladı 3 gün sonra bunlar hafifledi ve tat koku gitti o zaman süphelendim test yaptırdım pozitif çıktı sonra zaten belirtiler hafifledi ve 1 hafta sonra normale döndüm belirti yoktu 2 hafta sonunda negatife döndüm şimdi 29 haftalık hamileyim elhamdülillah bir sıkıntı olmadı bizde daha da olmam inşallah 🤲
Elifiko Ben test yaptırmadım ama yüzde doksan covidim. Bacaklarım sızlıyo, öksürmekten göğüsüm acıyor artık, başım agrıyo herşey var yani…
sekerrbu bende korkuyorum 2gun once gogus agrisi batmasi vardi bugunde enseden gelen bi bas donmesi var korkuyorum birsey varsa diye olanlar belirtileri yazabilir mi
Yaseminilter Bugün doktor kontrolüne gittim benden önce doktorun yanına giren kadının covid testi pozitif çıkmış devlete yollamışlar doğum için çok üzüldüm valla kadına ağlaya ağlaya mahvolmuş sağlıkla bir an önce kucağımıza alsak yavrularımızı inşallah 🙏🏻
Yaseminilter Elifiko öyle valla Allah kimseye yaşatmasın bebeğinden ayırıcaklar direk ayrı gayrı çok zor
Annecik53 yildirimsfamily bebek etkilenip yoğun bakıma alına biliyor özel hastanelerin bir çoğunn da 3lü bebek yoğun bakım ünitesi yok aöa devlet hastanelerin de mecbur var bu yüzden özel bir çok hastane devlete sevk ediyor… amerikan hastanesi bile gerisini siz düşünün
yildirimsfamily Hamile ilken geçiren varmı kötü iyi vs sonuçlar nasıl oldu geçirip doğum yapan yada ….
Meltem-sengul1 Benim eşim Doğumdan iki gün önce test yaptırdı pozitif çıktı ben test verdim bende negatif çıktı 3 gün oldu Doğum yapalı Asuri yerde kalıyor ayrı tuvalet falan ama insan korkuyor