Naren1 Cuma günü ilk defa giricem kayıt açtırıp muayene olup sonra mı Nst giriliyor acaba ?yoksa gitdiğimde direk Nst için mi geldim diycem ☺️
YavuzCagan Naren1 kayıt actırıp öyle nst olursanız doktorunuz nst sonucuna da bakmış olur ama sadece nst için kayıt açarsanız nst sonucunuza doktorunuz bakmaz diye biliyorum cunku ozaman sadece 20 tl civarı nst ücreti alınıyor
Rabia95 Naren1 ben randevu için danışmaya gittiğimde haftamı soruyorlardı hep, 34’ten sonra önce nts sonra doktorumun yanına gitmeye başladım.
Caglanuroney Zeyzey14 bende 30unda ilk defa nstye giricem doktorum ilk önce nstye gir sonra benim yanıma gel dedi nst için randevu alinmiyo dime direk sadece kayıt actiricam
elisaninannesii Bende bugün ilk defa nst’ye girdim, önce doktoruma giriş yaptırdım muayene olmadan sekreteri nstye girmemi söyledi, nstye girdikten sonra muayene oldum sonuçlarıma da o şekilde baktı
Zeyzey14 Caglanuroney ben ilk muayene oldum sonra doktor ben buradan kayıt açtım dedi kayıtta ücret yatırılacaksa yatırılıyor sonra Nst için seslenmişlerdi ☺️ Her yer farklı sistem uyguluyor demekki 🌸☺️