ecembugra53 Zeyyno_ bende diktirdim odasını daki tüm takımı nevresim takımı pike yastık minder korumalık beşik hariç salon için anne dizisi anne yanı gibi küçük aldım ev büyük diye 😊 fon perde hepsi tam takım diktirdim canım
yildirimsfamily Derinsel ahşap beşikler var 2 yaşına kadar rahat yatar ben oda yapmıcsm 2 yaşına kadar ablam o şekil kullandı rahat yani
NeslihannK Derinsel miniçodan Convers beşik aldim şimdilik oda yapmiycagim icin yeterli olucak fiyatida çok uygun 300 tl
ecembugra53 Bernay olduğum il de tekstil yerine gittik canım model seçtik 😊 daha cok şey diktirdim eksik yazdığım da var 😊 600tl canım ödedik hepsine
rodin123 Derinsel büyük kızımda büyüyen beşik aldım bi sıkıntı yaşamadım bu kızımda park besik aldım trendyoldan çok beğendik daha kullanmak nasip olmadı 70 gün sonra kavustugumuzda başlayacağız bakalim
Astunazmn Cemrenur 27 haftalik canim gec degil dahaca da neblm teslimat in bukdr uzun sürmesi sasirtti
Selinanne Derinsel ben de ilk etapta kendi odamda yatiracagim için 2 yaşına kadar yatabilecegi çilek mobilya dan mini bebek karyolası aldım. Daha sonra odası için Montessori düşünüyorum.