Derinsel Merhaba kızlar beşik kafamı en çok karıştıran konulardan biri nasıl bir beşik almayınız hangisi daha kullanışlıdır
Cemrenur Derinsel vivense ahşap örgülü beşik aldım çok memnun kaldım 🙏🏻 4 5 yaşa kadar kullanımı da var. Oda yapmayacağım için bu özellik iyi oldu 🥰
Homeless20 Derinsel ben büyüyen beşik almayı düşünüyorum canım. Birde anne yanı gbi 150-200 arası bir beşik alacağım.
Momtobe54 Derinsel kiwi anne yanı beşiği aldım 1 yaşına kadar kullanılıyor odamda çok dar zaten kapanıp katlanıyor falan 1 yaşından sonra montessori tarzı yatak alıp oda yapmayı düşünüyorum 🥰
Ebrumihrimah Ben beşik almayı düşünmüyorum anne yani alicam odası için de monteser yataklar var ondan almayı düşünüyorum nasip olursa
Derinsel Cemrenur Ebrumihrimah ben 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum o yüzden kafam çok karıştı ne alacağımı hiç bilmiyorum
Derinsel Cemrenur ne kadarsa aldınız acaba vivense aklımda evin mobilyalarının büyük kısmını vivenseden aldım çok memnunum kurulum ekini çok iyi ayrıca bir sorun olduğunda ikiletmesen geliyorlar iyi günlerde kullanın 🌸
Astunazmn Cemrenur canim ya ahsap i falan guzelmi nasil kaliteli duruyormu bnde bu tarz bisey düşünüyorum
yildirimsfamily Derinsel ahşap beşikler var 2 yaşına kadar rahat yatar ben oda yapmıcsm 2 yaşına kadar ablam o şekil kullandı rahat yani
Selinanne Derinsel ben de ilk etapta kendi odamda yatiracagim için 2 yaşına kadar yatabilecegi çilek mobilya dan mini bebek karyolası aldım. Daha sonra odası için Montessori düşünüyorum.
Homeless20 Derinsel oda yapmayacaksan anne yanı beşik daha iyi olur bnce ama küçüklerden değil de biraz büyüklerden alırsın canım. Ben erken ayırmayı düşünüyorum o yüzden oda yapacağım.
Derinsel Momtobe54 Momtobe54 kiwi anne yanı beşiğine geçen bende baktım hoşuma gitti benimde hem pratik ev içinde kendim rahatlıkla taşırım diye düşündüm ama 650 biraz fazla geldi o fiyata büyüyen yataklarda var kafam çok karışık 😂
Momtobe54 Derinsel evet biraz fiyatı yüksek ama gerçekten kullanışlı bi ürün kenarları çıkarılıp yıkanıyor vs ama dediğim gibi ben odam dar olduğu için almak zorunda kaldım 😂
Derinsel Momtobe54 kaç aya kadar kullanılıyor ben acaba asansörlü olanlar var ya onlardan mı alsam siye düşünüyorum yükseklik ayarlandığı için kullanımı rahat olurmuş gibi geliyor
ecembugra53 ecembugra53 park yatağım bu sekılde ![][url=https://hizliresim.com/ymTGmy][img]https://i.hizliresim.com/ymTGmy.jpg[/img][/url]
Zeyyno_ ecembugra53 Yok bende aldım o yüzden markasını sordum Benmkide Ciciko park yatak ne kdara aldın?