Cansuhazal Kizlar coknaz kahverengi birsey geldi benden nisan tahminim ama tam olarak ne kadar gelir bnm cok az cnkü
Gulsen4224 Cansuhazal az geliyor cnm kimisi de şeffaf kanlı oluyor benim öyleydi sümüksü oluyor kahverengi yada pembemsi oluyor kaç haftalıksın🌺
Gulsen4224 Cansuhazal cnm benim nişan geldi sonra suyum geldi sancılarla birlikte 12 saat sancıdan sonra doğum yaptım herkese değişiyor belki iki gün sonradan yapan da var cnm agrıların varmı nasılsın
Eta21 Gulsen4224 cnm bende su gelse ayırt edemem diye çok korkuyorum böyle bildiğin su gibi mi akıyor durmadan anlamadm çok heyecanlıyım
Gulsen4224 Cansuhazal dikkat et cnm şu ara yürüyüş yapabilirsen yap açılma olsun suyuna dikkat et bebek hareketleri nasıl hareketli mi sakin mi
Gulsen4224 Cansuhazal benimde iki gün önce sakin di sonra doğum yaptım cnm doğumun yakındır rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah 🤲🏻🌺
Gulsen4224 Eta21 canım idrar yapıyorsun ya kontrollü olarak su da tutamıyorsun isteksizce akıyor eğer ki akıp gider ise üstün ıslanır ise ztn anlarsın su olduğunu 🌺
Gulsen4224 Eta21 yok cnm uzun süreli değil de ama iyi ıslanıyor koyu renk giyin 😂belli olmaz diyormuşum inşallah cnm suyun sancın nişan tam zamanlı gelir rabbim gönlüne göre doğum nasip etsin sağlıcakla kucağına al inşallah kuzunu🤲🏻🤲🏻💕