Hikayeme evliliğimizin ilk yıllarından beri eşimle bebek sahibi olmak istememle başlamak istedim çünkü tedavi olacaklara geç kalmamalarını anlatmak için ,Evet hanımlar 4 senelik evliyim 3 sene evlendiğim andan beri olursa olura bıraktık çünkü istiyorduk eşimde bende 1 sene dolunca doktora gidecektim karar vermiştim tabi bu süreçte eşimin tarafının psikojik toplum baskısı cok vardı birazda ondan istiyordum herkes farklı bi gözle bakıyordu her gören yokmu cocuk diyordu 1 senenin sonunda doktora gidince eşimde sperm haraket azlığı cıktı ve tabiki bendede tek tüp tamamen kapalı ve pko vardı sonrası tabi 3. Seneye yaklaşırken tüp bebeğe karar verdik ilaçlar iğneler biraz zorlu ama sonu güzel olan bi mutluluk ilk denemede tuttu tabi allahıma şükür sonrası zaten cinsiyeti öğrendik derken şeker yüklemeye geldi sıra 4 ayda 6 kilo almıstım şeker cıktı tabi sonrası diyet ve insilünle geçti ve tabiki mide yanmaları arada bir kusmalar ilaçların dokunması derken geldik 14 eylüle sabah yatısım yapıldı 9.44de oğlumu Aybars’ım doğdu genel anestezi oldum bel fıtıgından sebep tabiki normal isterdim ama gerçekten o cesaret yoktu bende ameliyathane de karnıma bastırdılar 3 4 kez kan akması için narkozlu oldugum için cok canım yandı diyemem ama ayılmış olsam daha acırdı tabi sonra yukarı cıktım oğlum benden önce babasının kucagına gelmiş koklaşmışlar herkes salya sümük ilk torun bide sonrası tabi sezeryan olduğu için kum torbası kondu ama acıdı diyemem hafifce koydu ve aldı sonrasında ilk kalkıs tabiki kolay diyemem zordu ama inanın yürüdükçe açılıyorsunuz benim gazım cok oldu gaz sancısından gece inledim ama dikiş agrımın önüne geçmedi bu sancı en son gazımı yapamayınca sırtıma sıcak su tuttum dikişe gelmiyecek şekilde sonra yürüdüm uzun uzun ve gazım cıktı sonra devamı geldi 3 gün gaz cıkardım bir gece yatıp cıktım süt konusuna gelicek olursak sütüm geldi yavas yavas ama meme ucum yoktu ilk gün cok zorladık ve meme ucum az yara oldu sonra baya uğrastık şuan hem emziriyorum hemde mama veriyorum tavsiyelerim ise meme ucunuz yoksa wee babynin meme ucu çıkarıcı ürünü var onu alın ve bebek sinirleniyor meme ucu olmayıp ememeyince sagıp sütünüzü verin oğlum bu yüzden sarılık oldu cok ac kaldı ememeyince allaha şükür atlattık depend kesinlikle alın en büyük yardımcı gecelik kesinlikle alınmalı pijamayı hiç giymedim bile ve cok bez ile kıyafet almayın eğer gelişimi ilerde gidiyorsa bez elimde kaldı kıyafetleri de az giyebildi oğlum kızlar sıktıysam kusuruma bakmayın benim doğum hikayem bu 3 senenin sonunda tüp bebek ile 14 eylül 09.44 de 4110 53 cm doğan Oğlum Aybarsıma kavuştum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sormak istediğiniz birşey olursa yanıtlarım seve seve ❤👨👩👧😍