Semrafiratgokbudak Kızlar yarın ayrıntılı ultrasona gıdıcektım amaa 1 ay daha ileri atılaar sizce 26haftaya gelıyo yapılabılırmı!?
gozde_sarisoy Semrafiratgokbudak normalde 24’e kadar yapılmış olması gerekiyor ilk gebeliğimde 22 haftada yaptırmıştım ve bütün organlar gelişmişti biraz geç oluyor fakat buna niye siz karar vermediniz doktorunuz mu söyledi 🤷🏻♀️
Dudumrtk Semrafiratgokbudak canım benim bildiğim kadarıyla en geç 24.haftaya kadar yapılması gerekiyor ben 22.haftada yaptırmıştım 26.hafta geç olabilir ama tabi doktorunuza danışmanızda fayda var
Ayse10 Semrafiratgokbudak yoğunluktan dolayı bana da randevu verdikleri gün 25. Haftaya denk geliyordu olmaz dedi doktorum o yüzden başka bi hastaneden randevu aldım siz de bi doktorunuza sorun.
Semrafiratgokbudak gozde_sarisoy evet aradılar hastaneden biraz once devlete gıtıgım ıcın bolee izine cıkmıs doktorum
Semrafiratgokbudak Dudumrtk ayrıntılı ultrason doktoru izne cıkmıs gunu gecıyo bısey olur mu dedım sekretere doktor bakıcagnı solemıs bende kaldım bole hevesim kursağımda kaldı ya😐
gozde_sarisoy Semrafiratgokbudak anladım devletse kendileri erteledilerse yaparlar ama biraz geç oluyor oda doktorunuzun bilgisinde
gozde_sarisoy Semrafiratgokbudak detaylıya bakan doktorlar farklı olduğu için kendi doktorunuz da bişey yapamaz anca yol gösterebilir zaten diğer doktor randevu tarihini ertelemiş demek ki hastanede başka doktor yok detaylı için
Semrafiratgokbudak gozde_sarisoy evet kendi doktoruma da bebeğin kilosunu fln ogrenmek ıcın gitmek istiyorum randevu bulabılırsem