Btm571 Evlatkokusu3421 ilk siz doğum yapcaksiniz o zaman hadi hayirlis olsun inşallah😍 bilgiyi sizden alrizi artık ücret vs konustunuzmu peki
Arifcan16 Evlatkokusu3421 benımde catı muhanem haftaya persembe cuma heralde ozaman cagrıcak bana burdan yazarsın ben cok korkuyorum catı muhanesınden 🙈
Beyza_nazz Btm571 Ben bağcılarda randavu alamamıştım şişli etfal sarıyar ek binasına alsın alev hanıma Allah razı olsun çok ilgilendi eğer alabilirsen ona al derim çok yol gittim ama değdi çok iyi vakti
Btm571 Evlatkokusu3421 herkese ayrı fiyat çıkarıyorlar kendi kafalarına göre fiyat koyuyorlar bunlar banada 350 demişti saçmalık bence
Arifcan16 Evlatkokusu3421 ben ögle oldugunu bilseydım yaptırırdım bana gercekten 450 tl bi ücret cıkarttılar ozamanda pandemı esım calısmıyordu işler yoktu yaptıramadm herkeze farklı fiyat biçiyolar bir arada muhane ücretine 70 tl demişlerdi sonra 80 oldu
Evlatkokusu3421 Arifcan16 işte saçmalık mecbur olmasa insan tenezul etmez bunlara gider devlete çünkü o kadar vergimiz KDV Vs kesiyor devlet bizden hastanesinde doğru düzgün muane olamıyoruz İstanbul gibi bri yerde bu çok sıkıntı
Evlatkokusu3421 Btm571 bizim suyumuz da fazla bence ben bir iki hafta doğururum 😂bebiş dönmüş aşağıda zaten arada regl sancısı giriyor ağrı oluyor hafiften
Arifcan16 Evlatkokusu3421 cok haklısınız gercekten ögle en son sordugumda mesela normal dogum 900 demişlerdi sonra tekrar sordugumda 1200 dediler anlamadm
Arifcan16 Evlatkokusu3421 evet gecenlerde muhanem vardı kactane insan beklıyo o kapıda ben yorumlarınıda okudum songul hanımın herkez cok guzel yorumlar yapıyo
Evlatkokusu3421 Kızlar bide Songül diyoruz ya mesela benim gece doğumu başladı bence sabah kadar beklerim normal düşünsem çağırmam kendisi gelene kadar 500 ona versem gider Esenler medipol yaparım en azından bilirimki temiz hastane
Btm571 Evlatkokusu3421 doktor yoksa ebeler doğum yaptirmiyormuki genelde benim bildiğim normal doğumları ebeler yapar doktora girmez genelde
Taykozeyno Evlatkokusu3421 songül hanım haftanın beş günü orda zaten pazartesi ve cuma günleri nöbetçi. Hafta içine denk gelirse doğumun ek ücret ödemezsin. Ama songül hanım hep normal doğum taraftarı
Evlatkokusu3421 Arifcan16 aynen ben de tavsiye üzerine Songül gidiyorum zaten evim hemen hastane arkası o yüzden tercih ettik
Arifcan16 Evlatkokusu3421 benımde evım en yakın oraya pazartesı pazarının otarafta oturuyorum bende ilgisinden falan memnunum