Defneninannesi19 Hamilelikte kaşıntı problemi yaşayanlar oldu mu ilk gebeliğim de de yaşadım krem vermişti doktorumuz doğuma yakın olur demişti henüz 16 haftalık olacagız fakat ilk gebelikte gibi başladı doktora gitmedim aynısı mı bilemiyorum yaşayan var mı acaba?
irva Defneninannesi19 Benim ilk haftalarda olmuştu.Karaciğer enzimlerim falan temiz çıktı.Doktorum stresten hormanlardan dedi.Kükürtlü sabunla duş al keser dedi.Bende hemen onla duş aldım 2 gün içinde tamamen geçti.Daha da olmadı.Şimdi 33 haftalığız.
Seva_sevaaaa Defneninannesi19 bendede oldu ben kendi bildiğim yöntem dermavete krem var merhem akşam yıkanıp kurulanıp sadece kenarlara sürüyorum kulak pamuğuyla sonra uyuyorum ne gece ne gündüz kaşıntım asla olmuyo 1 gün yapmasam yine kaşınıyo krem bir mücize yüze maske gibi sürüp beklettikde yüzü muhteşem yapıyo bir yaraya sür hemen iyleşiyo ya bir yanık ya bir iz bin derde devam resmen hatta bir tanıdığımın ayağı mantar olmuştu dedim al bunu dene denedi ona bile iyi geldi
Defneninannesi19 irva geçmiş olsun bende dün aldım ama normal sabunla denemiştim belki karaciğer enzimlere kadın doğum doktorunuz mı bakmıştı?
Defneninannesi19 Seva_sevaaaa ilk defa duydum kremi ilk gebelikte son aylarda bu şekilde oldum ama bu çok erken başladı belki bende de faydalı olur
Seva_sevaaaa Defneninannesi19 yeşil renk olanı dermavate. Muhteşem birşey ama içinize kaçmasın sadece dışdan
Defneninannesi19 irva anladım bende gidip önce doktorumla görüşeyim en iyisi o bir yol gösterir elbet